samair-logo-samsung

ClimateHub je inovativna vse-v-enem rešitev, ki vam zagotavlja popolno notranjo klimo in toplo vodo v vaš dom. Odlično se prilega v notranjost vašega doma, saj združuje hidro enoto in rezervoar za toplo vodo v enotni kompaktni enoti. ClimateHub je idealen za novogradnje ali prenovljene domove, pa tudi kot nadomestilo za tradicionalne plinske kotle.

ClimateHub ogrevalni sistem
ClimateHub ogrevalni sistem

ClimateHub je na voljo v treh različicah

ClimateHub rešitev vse-v-enem za popolno notranjo klimo in za pripravo tople vode je na voljo v treh različicah. ClimateHub Mono, Split in TDM Plus.

ClimateHub Mono

Ena zunanja enota, ki vključuje hidravlične komponente. Izbira ClimateHub pomeni, da vam ni treba narediti prostora za cevi za hladilno sredstvo, zaradi česar je namestitev in uporaba še enostavnejša. Rešitev ClimateHub Mono se lahko s svojo hidravlično enoto Integrated Tank poveže z opremo drugih proizvajalcev, kot je rezervoar za toplo vodo za gospodinjstvo.

ClimateHub Split

ClimateHub Split je opremljen s hidro enoto z integrirano posodo za vodo in se povezuje z zunanjo enoto preko cevi za hladilno sredstvo.

ClimateHub TDM Plus

ClimateHub TDM Plus je inovativna rešitev, ki združuje hlajenje, ogrevanje in sanitarno vodo. ClimateHub TDM Plus ponuja integrirano rešitev, ki vključuje hidro enoto in posodo za vodo s prostornino 200 ali 260 litrov.

Kateri sistem je pravi za vas? Pišite nam za več informacij.

 
Dodajte izdelke za primerjavo