samair-logo-samsung

Zagotovite si izjemno klimatsko udobje v vaših poslovnih prostorih

Klima v vašem prostoru za dobro počutje vseh v prostoru. Kakšna je vaša dejavnost? Samsung klimatizacijske rešitve za podjetja nudijo možnost prilagajanja potrebam vašega podjetja oz. poslovalnice. Si želite veliko udobja za vaše goste v vašem hotelu?

DVM S Eco
Izjemna zmogljivost.
Več informacij
DVM S Eco
Izjemna zmogljivost.
Več informacij

V letu 2020 je Samsung postregel s kar nekaj novostmi: stenske enote s tehnologijo WindFree™, kasetne enote z izpihom 360 °, kasetne enote s 4-smernim izpihom in WindFree™ tehnologijo ter kasetne enote z 1-smernim izpihom in WindFree™ tehnologijo.

Prednost Samsungovih enot je v napredni tehnologiji, združevanju različnih enot glede na vaše potrebe in napredne možnosti upravljanja.

Želite svetovanje?

Zavedamo se, kako pomembna je odločitev za klimatizacijo v vsakem prostoru. Z veseljem vam svetujemo, zato smo z vami že od načrtovanja vašega projekta.

Prednosti Samsung klimatizacije

DVM S

Samsung_veliki_sistemi_DVM

Flash Injection - drsni kompresor

 • Samsungov asimetrični drsni kompresor združuje tekočo dinamično zasnovo z minimalnimi izgubami hladilnega sredstva med stiskanjem. Zahvaljujoč napredni tehnologiji nadzora hladilnega sredstva, Samsungovo vbrizgavanje bliskavic razširja območje delovanja ogrevanja pri -25 °C s povečanjem pretoka hladilnega sredstva za 32 %, kar pomeni največjo zmogljivost ves čas. Tudi pri nižjih temperaturah DVM S še naprej deluje in zagotavlja zanesljivo udobje v zahtevnih razmerah.

Pametno odtaljevanje

 • Ko je nizka vlažnost, lahko postopek odtaljevanja traja dlje, kot običajno. Ko sistem deluje na nižji ravni zmogljivosti, lahko pride do napak. Da bi preprečili takšne težave in pomagali vzdrževati želeno temperaturo v zaprtih prostorih, „pametno odtaljevanje“ izvaja periodično operacijo odtaljevanja.
Ogrevanje_odtajanja
Prikaz_veliki_sistemi_upravljanje

Zunanji statični tlak

 • DVM S je zasnovan za upravljanje visokih zunanjih statičnih tlakov do 78 Pa. Ta odporna zgradba in zasnova lahko pomagata v situacijah, ki vključujejo težke ali zapletene pogoje namestitve.

Enote za upravljanje (MCU)

 • Notranja enota se poveže z zunanjo enoto s 3 cevmi za rekuperacijo toplote, ki se ogreva in hladi neodvisno z uporabo enote za nadzor načina (MCU). MCU so na voljo v konfiguracijah od 2 do 6 vrat in jih lahko povežemo skupaj. To omogoča do 80 povezav notranje enote z enim sistemom DVM S (kjer specifikacije dovoljujejo).
Ogrevanje_hlajenje_Samsung

DVM S Eco

Samsung_zunanja_enota

Visoka zmogljivost v kompaktnem dizajnu

 • DVM S Eco združuje visoko zmogljivost do 14 kW z nizkim ogljičnim odtisom. Je ena najbolj kompaktnih klimatskih enot v svojem razredu danes, zaradi česar je DVM S Eco zelo enostaven in ekonomičen za namestitev in upravljanje brez ogrožanja zmogljivosti. Pusti veliko dodatnega prostora, ki ga lahko uporabite za druge namene.

Tiho delovanje

 • Eco model je tišji kot tradicionalna enota, zato je manj moteč za stanovanjska in delovna okolja. Njegova kompaktna oblika in posebej oblikovane lopatice ventilatorja pomagajo zmanjšati raven zvoka do 5 dB (A) in ustvarijo prijetnejše okolje. Poleg tega njegovo tiho delovanje ponoči ustvarja prijetno okolje z zmanjšano stopnjo hrupa 2–7 dB (A).
Obremenitev_okolja

DVM S Voda

DVMS_Samsung_veliki_sistemi

Optimalni regulator pretoka vode

 • DVM S Voda ima vgrajen regulator pretoka vode, ki pomaga nadzorovati količino vode, ki se uporablja za hlajenje in ogrevanje zunanje enote. Optimalni pretok vode samodejno določi temperatura notranjega prostora, kar omogoča minimalno porabo energije po optimalnih standardih in znižane stroške. In ker je ta funkcija standardna, ločen komplet za nadzor pretoka vode ni potreben.

Geotermalne aplikacije

 • Z visoko učinkovitim kompresorjem in izmenjevalnikom toplote DVM S Voda zagotavlja učinkovito in zanesljivo delovanje, kljub kakršnim koli spremembam v okolju. DVM S Voda uporablja vodo kot sredstvo za izmenjavo toplote in je lahko povezan z različnimi viri, kot so hladilni stolpi, kotli, geotermalne zanke, jezera, ribniki, tla, morska voda in še več. Dolge cevi in lahka zasnova omogočajo enostavno in ekonomično namestitev skoraj povsod.
Individualni_upravljalnik

Rekuperacija toplote za DVM

Klimatizacija_velikega_prostora
 • Funkcija rekuperacije toplote (HR) za Samsung DVM S Eco in DVM S High EER je zasnovana za nadzor temperature v več prostorih hkrati. Optimiziran za majhne hotele in stanovanjske zgradbe, lahko hkrati zagotavlja hlajenje in ogrevanje do 10 notranjih enot.
 • HR Changer se uporablja za pretvorbo toplotne črpalke DVM S Eco (4, 5 in 6 KM) v model za rekuperacijo toplote (HR), ki ga je mogoče priključiti na multiport Mode Control Unit (MCU).

HVM Chiller

DVM_veliki_sistemi

Modularna funkcija

 • Zunanje enote toplotne črpalke HVM Chiller so na voljo v treh različnih velikostih: 42/56/65 kW. Za doseganje največje moči 1.040 kW je mogoče priključiti največ 16 zunanjih enot. Pri povezovanju več enot v enem sistemu se delovna obremenitev samodejno prilagodi za največjo učinkovitost.
 • Koncept sistema HVM na vodni osnovi odpravlja potrebo po hladilnem sredstvu v stavbi in je tako varna rešitev. Polnjenje hladilnega sredstva je do 65 % nižje kot pri običajnih sistemih VRF.

Centralizirane in decentralizirane enote

 • DVM Chiller uporablja enake integrirane nadzorne sisteme kot sistem VRF in je lahko povezan s pametnim sistemom upravljanja (BMS). Z uporabo kompleta Fan Coil Unit (FCU) lahko priključite tudi notranje enote in nadzorne sisteme drugih proizvajalcev. Samsung DMS 2.5 olajša nadzor in vzdrževanje.
DVM_klimatizacija_veliki_sistemi

Kanalska enota Slim Duct S

Kanalska_enota_Samsung

Kanalska enota Slim Duct S

 • Tanek dizajn za majhne stropne prostore Slim Duct S meri 200 mm, zaradi česar je veliko ožji od običajnih izdelkov. To omogoča enostavno namestitev in vzdrževanje v vseh vrstah prostorov.

Vgrajena odtočna črpalka

 • Zaporni ventil na odtočni črpalki preprečuje odtekanje odtočne vode nazaj v odtočno posodo, kar zmanjšuje nivo vode v odtočni posodi. Ta sodobna oblika pomeni, da voda ne zastaja in preprečuje prelivanje vode v vaše notranjosti.
Klimatizacija_DVM_veliki_sistemi

Kanalska enota Duct S

Kanalska_enota

Ploščati mikrokanalni uparjalnik / kondenzator toplote

 • Samsungova inovativna tehnologija FME / FMC zagotavlja večjo učinkovitost v primerjavi s konvencionalnimi vrstami cevi in cevi. Te sodobne novosti so omogočile tudi zmanjšanje velikosti enote.

360 Kasetna enota

Booster_ventilator
 • Za razliko od tradicionalnih 4-smernih kasetnih enot, ki ustvarjajo območja neenakomernega zračnega toka, kaseta 360 zagotavlja, da hladen zrak doseže vsak kotiček. Njegov krožni izpuh piha hladen zrak v vse smeri. Zasnova brez rezila ohranja prostor udobno hlajen, ne da bi ustvarila hladen prepih, brez nožev, ki blokirajo zračni tok, pošlje v prostor še 25 % več zraka.

LED prikazovalnik in moderen izgled

 • Za razliko od tradicionalnih 4-smernih kasetnih enot, ki ustvarjajo območja neenakomernega zračnega toka, kaseta 360 zagotavlja, da hladen zrak doseže vsak kotiček. Njegov krožni izpuh piha hladen zrak v vse smeri. Zasnova brez rezila ohranja prostor udobno hlajen, ne da bi ustvarila hladen prepih, brez nožev, ki blokirajo zračni tok, pošlje v prostor še 25 % več zraka.

 • Kaseta 360 doda pridih modernega sloga vsaki sobi. Na voljo je v črni ali beli barvi, v kvadratni ali krožni izvedbi, pritrdi pa se lahko na strop ali pa je izpostavljena na površini katerega koli materiala. Ustreza vsem vrstam ozadja, od lesa do betona in ozadij za barvanje.

360_kasetna_enota

4-smerna kasetna enota

Small_Chassis

Ploščati mikrokanalni uparjalnik / kondenzator toplote

 • Hlajenje brez vetra WindFree™ je ena najbolj naprednih Samsungovih tehnologij. 4-smerna kaseta WindFree™ usmerja zrak skozi 15.700 mikro-lukenj na plošči, medtem ko majhna šasija WindFree™ kaseta usmerja zrak skozi 9.000 mikro-lukenj na plošči. Te mikro luknje so bistvenega pomena za ustvarjanje zračnega toka, imenovanega „Still Air“, ki prostor postopoma in opazno ohladi brez prepiha.

Optimizirano ogrevanja/hlajenja

 • Večji in optimizirani izpih omogoča širši obseg hlajenja in izboljšano kroženje zraka v prostoru. Ta napredna tehnologija tudi veliko hitreje hladi prostor in ne pušča nobene cone nedotaknjene.

Razporejen_zrak

1-smerna kasetna enota

Wind_Free_TM_eno-smerna

Majhno območje namestitve

 • Enosmerna kaseta WindFree™ z višino le 152 mm je kompaktna in lahka naprava (8-13,5 kg). Ta tanka oblika omogoča vizualno prijeten videz, ampak tudi lažjo namestitev in vzdrževanje, vgradi pa ga lahko v majhne reže ali strope.

Širše območje hlajenja

 • Večje, optimizirano rezilo deluje tako, da veliko hitreje ohladi večje območje. Njegova elegantna oblika lahko učinkovito, hitro in enakomerno dovaja hladen zrak na površino do 8 m2, pri čemer nobeno območje ne ostane nedotaknjeno.
Wind_Free_cooling_area

  Pišite nam

  Vas zanima več? Zaupajte nam vaša vprašanja. Pišite nam za ponudbo.

   
  Dodajte izdelke za primerjavo