samair-logo-samsung

Ustvarite popolno udobje v vašem domu

Udobje, mir in prijetna svežina. Samsung klimatizacijski sistemi vam bodo omogočili prijetno počutje v vašem domu.

WindFree™
Ohladite se - brez prepiha.
Prenesi PDF
Previous slide
Next slide

Samsung je leta 2017 predstavil prvo klimatsko napravo na trgu s tehnologijo WindFree™ (hlajenje brez vetra). WindFree™ nežno in enakomerno razprši svež zrak skozi tisoče mikro-lukenj, kar ustvarja pogoje za enakomerno temperaturo v prostoru.

Omogoča udobno življenje, delo in sprostitev, brez neprijetnega hladnega prepiha. V letu 2020 je Samsung predstavljil popolnoma novo ponudbo WindFree™ v posodobljeni zasnovi, ki vključuje nove inteligentne tehnologije za večje udobje v zaprtih prostorih in izboljšano energetsko učinkovitost.

V kolikor potrebujete v vašem domu več naprav, se lahko odločite za enote Multi Split in tako povežete več notranjih enot z eno zunanjo.

Toplotne črpalke Samsung ClimateHub prinašajo vrhunsko klimatsko udobje doma – integrirano rešitev Samsung za ogrevanje in oskrbo s toplo vodo v gospodinjstvu. S preprosto namestitvijo, gladkim zagonom, tihim delovanjem in pametno povezljivostjo je zagotavljanje udobja doma še preprostejše.

Želite svetovanje?

Zavedamo se, kako pomembna je odločitev za klimatizacijo v vsakem prostoru. Z veseljem vam svetujemo, zato smo z vami že od načrtovanja vašega projekta.

Prednosti, ki jih v vaš dom prinaša Samsung

Wind_Free_vecji_ventilator

Hitro hlajenje

 • Stenske klimatske naprave Samsung s tehnologijo WindFree™ se od kota do vogala hitro ohladijo, tako da je ljudem udobno, kadar koli želijo in kjer koli že so. Powerboost s tehnologijo Digital Inverter TT (Twin Tube) dramatično skrajša čas kompresor doseže največjo moč, ko začne delovati, zato zrak hladi za 43 % hitreje.
 • Njegova napredna zasnova ima tudi 15 % večji ventilator, 18 % širši dovod in 31 % širše rezilo kot običajni modeli. To pomeni, da se hladen zrak razprši dlje in širše v vsak kotiček sobe in doseže do 15 metrov

WindFree™ hlajenje

 • Način hlajenja brez vetra Wind-Free™ hladi prostor v prijetnem hladnem prostoru. Hladi nežno in tiho, zrak razprši skozi 23.000 mikro luknjic, tako da se ljudem nikoli ne bo treba spoprijeti z neprijetnim občutkom hladnega prepiha na koži.
 • Rezultat je „mirno“ okolje z zelo nizko hitrostjo zraka in omejenim hrupom2. Napredna struktura zračnega toka tega načina pomeni tudi, da enakomerneje hladi širše in večje območje. In porabi 77 % manj energije kot način hitrega hlajenja, da lahko ljudje ostanejo prijetno hladni in hkrati zmanjšajo stroške energije.
SAMSUNG_nastavitev_temperature
Wind-Free_

AI Auto Comfort (upravljanje s pomočjo umetne inteligence)

 • AI Auto Comfort deluje na podlagi izkušenj inteligentne klimatske naprave. Za enostavnejše in učinkovitejše življenje samodejno optimizira različne načine z analizo sobnih vzorcev in vzorcev uporabe. Glede na prednost uporabnikov v zaprtih prostorih temperature in trenutne zunanje temperature, enota samodejno preklopi na najprimernejši način hlajenja, da ohrani optimalne in udobne sobne pogoje. To vključuje hitro in normalno hlajenje brez vetra Wind-Free™.

Pametno upravljanje

 • Nadzirajte temperaturo doma, kadar koli in kjer koli. Aplikacija SmartThings uporabnikom omogoča daljinsko upravljanje klimatske naprave. S pritiskom na gumb lahko vklopite ali izklopite klimatsko napravo, izberete lahko način hlajenja, načrtujete delovanje klimatske naprave in spremljate njeno porabo energije. S sistemom Bixby 2.0 Artifial Intelligence (AI) lahko uporabnik napravi preprosto pove, kaj želi, in ta uresniči njihove želje. Analizira celo okolje, želeni način in temperaturo ter predlaga najboljše nastavitve za dom.
Wind-Free_nadzor_klimatske_naprave
Senzor_zaznavanje_gibanja

Senzor zaznavanja gibanja

 • S senzorjem zaznavanja gibanja (MDS) lahko učinkovito ohladite dom, ne glede na to, ali je kdo tam ali ne. Če senzor 20 minut ne zazna gibanja, samodejno preklopi na Wind-Free ™ način za varčevanje z energijo. Glede na pogoje naprava po 40 minutah v načinu Wind-Free ™ zviša temperaturo za 2 ° C. Po nadaljnjih 40 minutah preklopi v stanje pripravljenosti (Soft off). Takoj ko klimatska naprava zazna aktivnost v prostoru, se vrne v normalno delovanje. Nastavite ga lahko tudi tako, da se izogibate pihanju zraka proti ljudem ali pa jim sledite med gibanjem.

  Pišite nam

  Vas zanima več? Zaupajte nam vaša vprašanja. Pišite nam za ponudbo.

   
  Dodajte izdelke za primerjavo