samair-logo-samsung

Privoščite si več udobja s tehnologijo Wind-FreeTM, ki jo je Samsung trgu predstavil leta 2017. Namen je najvišje udobje, brez neprijetnega pihanja, tako da lahko v miru delate, se posvetite vašim najdražjim in uživate. Leta 2020 je Samsung predstavil povsem novo tehnologijo Wind-FreeTM s katero se je energetska učinkovitost naprav še povečala, udobje pa še izboljšalo.

Katalog klimatske naprave 2023

Prednosti

wind_free
Wind-FreeTM
Brezzicno_upravljanje
Wi-Fi
Hoteli_velike_zgradbe
BMS - pametno povezovanje

Nameni uporabe

SAMSUNG_multisplit

Za dom (RAC)

 • Klimatske naprave za dom so razmeroma enostavne za namestitev, zunanja enota se poveže z eno samo stensko notranjo enoto. Je idealna klimatska rešitev za hlajenje ali ogrevanje posameznih sob, od dnevnih do spalnic.

Multi Split (FJM)

 • Vsestranskost klimatskih naprav Samsung Multi Split omogoča možnost priključitve zunanje enote na do pet notranjih enot. To je optimalna odločitev, ko je treba notranjo klimo za več sob urejati individualno, na primer v hišah ali manjših poslovnih prostorih.
SAMSUNG_multisplit_sistemi
SAMSUNG_prikaz_zunanja_enota

Za podjetja (CAC)

 • Klimatski sistem CAC je primeren za hlajenje ali ogrevanje večjih površin, ki zahtevajo večje zmogljivosti in več notranjih enot, da delujejo usklajeno. To je optimalna klimatska rešitev za komercialne namene, kot so srednje veliki prodajni prostori ali pisarne.

Želite svetovanje?

Zavedamo se, kako pomembna je odločitev za klimatizacijo v vsakem prostoru. Z veseljem vam svetujemo, zato smo z vami že od načrtovanja vašega projekta.

  Pišite nam

  Vas zanima več? Zaupajte nam vaša vprašanja. Pišite nam za ponudbo.

   
  Dodajte izdelke za primerjavo