samair-logo-samsung
Svetujemo vam
Svetujemo vam

Pošljite povpraševanje

Želite takoj govoriti s prodajnim svetovalcem? Pokličite nas na 030 739 959 – brez klicnega centra in čakanja na odgovor. Pridobite odgovor na vašo ponudbo. Pišite nam na info@samair.si ali oddajte povpraševanje prek obrazca “Oddaj povpraševanje” (spodaj).

  Oddajte povpraševanje

  Želite optimalno rešitev ogrevanja/hlajenja vašega doma ali poslovnega prostora?

  Kakšno rešitev iščete?

  Za kakšen objekt iščete rešitev?

  Stanje objekta:

  Trenutni način ogrevanja če gre za prenovo:

  Velikost prostora za ogrevanje hlajenje v m2:

  Se nameravate na subvencijo Eko sklada prijavili z enim ali več ukrepi?
  Na Eko sklad se želim prijaviti samo za področje klimatizacijeNa Eko sklad se želim prijaviti z več ukrepiO tem še ne razmišljam - želim izvedeti večEko sklad me ne zanima

  Zaupajte nam naslov, kje bi se želeli dogovoriti za ogled objekta:

  Toplotne črpalke Samsung so primerne za novogradnje in obnove. Prav tako združujejo “vse v enem”, kar pomeni, da lahko z eno samo zunanjo enoto poskrbite za klimatizacijo celotnega doma – saj lahko na zunanjo enoto priklopite tudi klimatske naprave.

  Vas zanima več o toplotnih črpalkah? Preberite si prednosti tukaj.

  Želite ogrevati tudi toplo sanitarno vodo? Se odločate za toplotno črpalko zrak-zrak ali zrak-voda? Potrebujete pri tem odgovore? Ali veste katera toplotna črpalka je na seznamu Eko sklada?

  Ste že slišali za tehnologijo WindFreeTM? Gre za edinstveno tehnologijo, ki jo je v letu 2020 predstavil Samsung. Če ste se do sedaj ukvarjali z vprašanjem kam postaviti klimatsko napravo, da vas pihanje ne bo motilo, to odslej ni več vprašanje. Tehnologija WindFreeTM, ki jo nudi Samsung, omogoča pršenje zraka skozi mikro luknjice, brez neposrednega pihanja.

  Več o tehnologiji WindFree si preberite tukaj.

   
  Dodajte izdelke za primerjavo