samair-logo-samsung

Visokotemperaturna toplotna črpalka primerna za ogrevanje radiatorjev in talno ogrevanje.

LETAK Samsung EHS Mono Quiet

EHS Mono Notranja enota

EHS Mono HT Quiet ClimateHub

Samsung EHS Mono Vmesnik

EHS Mono HT Quiet KIT

EHS Mono HT Quiet

Edinstvena visokotemperaturna toplotna črpalka za ogrevanje radiatorjev. Navdušil vas bo prefinjen videz. Toplotna črpalka, s katero bo vaša nepremičnina izgledala modernejša. 

ht-quiet-toplotna-crpalka
Play Video

Visokotemperaturna toplotna črpalka EHS Mono HT Quiet

Izjemno tiha toplotna črpalka Samsung EHS Mono HT Quiet je zasnovana na način, da odlično deluje v evropskih podnebnih pogojih. Domovi v Evropi po večini uporabljajo radiatorje kot ogrevalna telesa. Za ogrevanje radiatorjev se potrebuje izhodna temperatura tople vode 65 °C ali več. Samsung EHS Mono Quiet zagotavlja toplo vodo do 70 °C in se bo zato odlično obnesla pri ogrevanju evropskih domov.

Samsung EHS Mono HT Quiet

Visoko učinkovita toplotna črpalka

EHS Mono HT Quiet zagotavlja energetsko učinkovito ogrevanje vašega doma in pripravo tople vode. SCOP (koeficient sezonske učinkovitosti do A+++).

ht-quiet-toplotna-crpalka

Odlično delovanje pri nizkih temperaturah

Pomembna značilnost toplotne črpalke je, da skrbi za topel dom v hladnih zimskih dneh. Samsung Mono HT Quiet je pripravljena na izzive, ki jih prinašajo nizke temperature in bo vaš dom odlično ogrevala tudi, ko so zunaj nizke temperature (do –25 °C). Povečan toplotni izmenjevalnik naenkrat prenese več toplote, nov spiralni kompresor pa stisne hladilno sredstvo pri višjem tlaku. To omogoča enoti nemoteno in učinkovito delovanje tudi pri nizkih temperaturah.

Samsung EHS Mono HT Quiet

Certificat Quiet

Samsungova toplotna črpalka EHS Mono HT Quiet je pridobila certifikat Quiet Mark, kar pomeni, da dosega standarde za najtišje izdelke. Ponaša se s štiristopenjskim načinom tihega delovanja, deluje pa pri nizkih stopnjah hrupa do 35 d(BA). Zagotovite vam in vaši soseski prijetno bivanje s tihim delovanjem toplotne črpalke.

Samsung EHS Mono HT Quiet

Moderen izgled toplotne črpalke

EHS Mono Quiet je v trendu. Lep dizajn, ki se bo čudovito podal k vaši zgradbi in bo kot lep okras hiše. Brezčasen stil v črni barvi bo odlično izgledal tako pri novejšem stilu hiš, kot pri tradicionalni gradnji. Zunanja enota je visoka približno 1 meter in je opremljena s horizontalnimi rešetkami, ki odlično zakrijejo ventilator ter drugo tehniko, tako da enota izgleda elegantno in lepo.

ht-quiet-toplotna-crpalka

Montaža toplotne črpalke

Pri napravah je zelo pomemben tehnični vidik montaže in servisiranja. EHS Mono Quiet navdušuje inštalaterska podjetja, ki skrbijo za montažo in redno vzdrževanje toplotni črpalk. Do tehničnih delov naprave se enostavno dostopa preko stranske plošče. Toplotna črpalka je tako vedno pripravljena za montažo redno vzdrževanje.

Samsung EHS Mono HT Quiet

Trajnostna rešitev

Obstoječi energetski sistem se spreminja in zasledujemo cilje strategije, ki jih je zapisal Evropski zeleni sporazum. Pomembno je, da dosegamo podnebne cilje in podpremo dekarbonizacijo. EHS Mono Quiet omogoča trajnostno energetsko rešitev, saj pri delovanju toplotna črpalka porabi kar 75 % obnovljive energije. Za proizvodnjo 5,0 kW energije porabi le približno 1 kW električne energije, preostalo energijo pa pridobi iz zunanjega zraka.

Samsung EHS Mono HT Quiet

Hladilno sredstvo R32

Hladilno sredstvo R32 pomaga blažiti tanjšanje ozonskega plašča in zmanjšuje vpliv na globalno segrevanje. Delovanje toplotne črpalke pa je s hladilnim sredstvom R232 učinkovitejše.

Toplotna črpalka Samsung HT Quiet

Napredno upravljanje

Upravljajte toplotno črpalko EHS Mono Quiet kar na daljavo s SmartThings.

SmartThings_SAMSUNG

    Pišite nam

    Vas zanima več? Zaupajte nam vaša vprašanja. Pišite nam za ponudbo.

     
    Dodajte izdelke za primerjavo