fbpx

Zaposlitev | Poslovalnice

Logotip_Samsung
Novice
samsung_samair_stenska_toplotna

Toplotna črpalka Samsung TDM do 55 °C

Sistem Samsung TDM Plus s samo eno zunanjo enoto nudi ogrevanje, hlajenje in proizvodnjo tople sanitarne vode. Zunanja enota se direktno povezuje s klimatskimi napravami in tako omogoča popolno udobje samo z eno zunanjo enoto. Sestavljena je iz notranje in zunanje enote, ki sta med seboj povezani zbakrenima cevema, v katerih je hladilno sredstvo R410A.

Novice
Samsung_climate_hub

Toplotna črpalka Samsung EHS SPLIT do 65 °C

Toplotna črpalka Samsung SPLIT ima energijsko oznako A+++ in je ena izmed najučinkovitejših toplotnih črpalk na trgu.

Toplotna črpalka EHS SPLIT je sestavljena iz notranje in zunanje enote, ki sta med seboj povezani z bakrenima cevema, v katerih je hladilno sredstvo R32 ali R410A. Model EHS SPLIT R32 uporabljamo tako za talno ogrevanje kot tudi visokotemperaturne radiatorje, saj dosega temperaturo do 65 °C.

Novice
Climate_hub_mono

Toplotna črpalka EHS MONO do 65 °C

Toplotna črpalka Samsung MONO je ena izmed najučinkovitejših toplotnih črpalk na trgu, saj ima energijsko oznako A+++. Namenjena je tako za novogradnje kot tudi za prenove, saj zmore ogreti vodo do 65 °C.

Novice
Enosmerna_stropna

Klimatizacija Samsung

Vodilno tehnološko podjetje na svetu SAMSUNG je več kot 40 let zahvaljujoč nenehnim inovacijam in razvoju klimatizacije inovator trendov in rešitev, ki revolucionalizira svet klimatizacije in je v ospredju tudi zahvaljujoč izjemnemu dizajnu. Razvoj klimatizacije Samsung Vse od leta 1974, ko je Samsung predstavil svojo prvo klimatsko napravo, jih vedno znova izpopolnjuje in posodablja. Nenehno […]

UGODNOSTI Novice
BREZPLAČNA KLIMA

Konkurenti višajo cene – SAMSUNG podarja klimatske naprave

Kljub temu, da vsi ostali konkurenti dražijo toplotne črpalke, je SAMSUNG v letošnjem letu ohranil cene na istem nivoju in jih v letošnjem letu ne bo dvigoval. SAMSUNG in SamAir, d. o. o., sta se v času mnogih podražitev odločila, da bosta za vsako kupljeno toplotno črpalko do 30. oktobra letošnjega leta kupcu podarila klimatsko […]

Novice
Wind_Free_pršenje_zraka_preko_luknjic

Klimatska naprava WindFree™ Elite

Klimatska naprava WindFree™ Elite. Prostori, klimatizirani s pomočjo tehnologije WindFree™, so prijetnejši. Samsungove klimatizacijske naprave WindFree™ oddajajo zrak skozi luknjice in tako preprečujejo prepih.

Novice
Samsung_samair

Zakaj je klimatska naprava s tehnologijo Wind-FreeTM prava zame?

Tehnologija Wind-FreeTM Klimatska naprava z ogrevanjem in hlajenjem je zelo dobrodošla ne samo za hlajenje vročih poletnih dni, ampak tudi za prehodna sezonska obdobja, ko so dnevi še vroči, zvečer pa si že radi malo ogrejemo dom. Wind-FreeTM za udobje bivanja Samsung Climate Solutions zagotavlja visoko zmogljivost in učinkovitost in zagotavlja, da imamo doma in […]

  • 1
  • 2

Copyright © 2022 | SAMAIR, d. o. o. | Vse pravice pridržane. | Pravni pogoji. | Varstvo podatkov. | Obvestilo o piškotkih.