Zaposlitev | Poslovalnice

Logotip_Samsung
Samair_logotip
Novice
Wind_Free_pršenje_zraka_preko_luknjic

Klimatska naprava WindFree™ Elite

Klimatska naprava WindFree™ Elite. Prostori, klimatizirani s pomočjo tehnologije WindFree™, so prijetnejši. Samsungove klimatizacijske naprave WindFree™ oddajajo zrak skozi luknjice in tako preprečujejo prepih.

Novice
Samsung_samair

Zakaj je klimatska naprava s tehnologijo Wind-FreeTM prava zame?

Tehnologija Wind-FreeTM Klimatska naprava z ogrevanjem in hlajenjem je zelo dobrodošla ne samo za hlajenje vročih poletnih dni, ampak tudi za prehodna sezonska obdobja, ko so dnevi še vroči, zvečer pa si že radi malo ogrejemo dom. Wind-FreeTM za udobje bivanja Samsung Climate Solutions zagotavlja visoko zmogljivost in učinkovitost in zagotavlja, da imamo doma in […]

Novice
Samsung Wind-Free

Klimatska naprava zame

Katera klimatska naprava je prava zame? Zakaj kupiti klimatsko napravo pri strokovnjaku za ogrevanje in hlajenje? Prihaja poletje in z njo večja verjetnost, da bomo klimatsko napravo uporabljali za hlajenje poletne vročine. Pred nakupom klimatske naprave se je dobro seznaniti s prednostmi, ki nam jih določena klimatska naprava prinaša. Strokovnjaki na področju ogrevanja in hlajenja […]

Novice
Wind_free_new

SAMSUNG WindFree™ Comfort – klimatska naprava narejena za vaše udobje

Stenska klimatska naprava WindFree™ Comfort
Ponaša se s tehnologijo AI Auto Comfort, upravljanjem prek Wi-Fi z glasovnim upravljanjem Samsung SmartThings in Bixby.
Navdušilo vas bo tristopenjsko ohlajanje: hitro hlajenje, hlajenje WindFree™ in način razvlaževanja, zmogljiv kompresor s tehnologijo digitalnega inverterja, ventilator z BLDC motorjem in trojna zaščita ProtectorPlus za zaščito kompresorja, usmerjevalnika in krmilnika.

Novice
Samsung_kanalska_enota

Primer dobre prakse

Hotel Oceania se nahaja v zgradbi, zgrajeni v 18 stoletju. Pri iskanju rešitve za klimatizacijo prostora so iskali manjšo zunanjo enoto in tako so se odločili za DVM S, notranje enote pa so: 4-smerna kasetna enota, kanalska enota in stenska klimatska naprava.

Samsung_veliki_sistemi

Copyright © 2021 | SAMAIR, d. o. o. | Vse pravice pridržane. | Pravni pogoji. | Varstvo podatkov. | Obvestilo o piškotkih.