samair-logo-samsung

Kljub temu, da vsi ostali konkurenti dražijo toplotne črpalke, je SAMSUNG v letošnjem letu ohranil cene na istem nivoju in jih v letošnjem letu ne bo dvigoval.

SAMSUNG in SamAir, d. o. o., sta se v času mnogih podražitev odločila, da bosta za vsako kupljeno toplotno črpalko do 14. septembra letošnjega leta kupcu podarila klimatsko napravo moči 3,5 kW. Stranke si lahko pri doplačilu izberejo katero koli klimatsko napravo.

SAMSUNG toplotne črpalke in klimatske naprave

Do sedaj SAMSUNG kot proizvajalec toplotnih črpalk v Sloveniji ni bil poznan. V drugih državah, kot na primer v Veliki Britaniji, je stanje popolnoma drugačno. SAMSUNG je tam ena od vodilnih znamk na področju toplotnih črpalk, saj dosegajo vse SAMSUNG toplotne črpalke energijski razred A +++, imajo eno najboljših elektronik na svetu in se uvrščajo med najbolj zanesljive naprave na trgu. SAMSUNG ima lastno proizvodnjo kompresorjev z zanesljivim delovanjem in izjemno učinkovitostjo, kar uporabnikom prinaša nizke stroške ogrevanja.

Poleg najvišje učinkovitosti A +++ toplotne črpalke SAMSUNG uporabljajo okolju prijazen plin R32 z zelo nizkim faktorjem globalnega segrevanja ter ohranjajo visoko moč tudi pri nizkih zunanjih temperaturah. Tehnologija SAMSUNG kompresorjev je zasnovana tako, da njihova moč pri nizkih temperaturah pade za samo 10 %, tako da so vklopi pomožnih elektro grelnikov pogosto nepotrebni.

Toplotne črpalke lahko z aplikacijo SmartThings upravljamo tudi s pametnimi telefoni ali celo glasovno prek aplikacije Bixby. S samo enim SAMSUNG Wi-Fi upravljalnikom lahko upravljate vse vaše SAMSUNG aparate kot so toplotne črpalke, klimatske naprave, pralni in sušilni stroj, hladilnik, pečica ter televizija, prav tako je upravljalnik kompatibilen z vrsto naprednih drugih blagovnih znamk kot so Alexa, Philips, Bose, Google Nest, Sonos Honeywell. Tako si lahko z enim samim upravljalnikom ustvarite pametno hišo, ki bo povečala udobje, zmanjšala stroške električne energije in povečala varnost v vašem domu.

SamAir, d. o. o. – nov Samsungov distributer v Sloveniji

Slovenija je letos dobila novega uvoznika za SAMSUNG toplotne črpalke in klimatske naprave in sicer podjetje SamAir, d. o. o., ki ima svoje pisarne tako v Ljubljani kot tudi v Mariboru. Zaposlujejo strokovnjake na področju ogrevanja, hlajenja in prezračevanja in imajo lasten servis. V letošnjem letu so pričeli sodelovati z mnogimi monterskimi podjetji, ki so tako povečali prodajo toplotnih črpalk kot tudi klimatskih naprav.

Preverite TUKAJ katera stenska klimatska naprava je primerna za vas.

Preverite TUKAJ katera druga klimatska naprava je primerna za vas.

Preverite TUKAJ katero toplotno črpalko potrebujete.

Pišite nam TUKAJ za strokovno svetovanje pred nakupom.

Za več informacij smo na voljo v Ljubljani na Leskoškovi 11 (+386 820 505 16) ali Mariboru na Tržaški 40 (+386 820 502 06). Zagotovite si brezplačno SAMSUNG klimatsko napravo (akcija velja od 13. 8. 2021 do 14. 9. 2021).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
 
Dodajte izdelke za primerjavo