fbpx

Zaposlitev | Poslovalnice

Logotip_Samsung
Novice
Enosmerna_stropna

Vodilno tehnološko podjetje na svetu SAMSUNG je več kot 40 let zahvaljujoč nenehnim inovacijam in razvoju klimatizacije inovator trendov in rešitev, ki revolucionalizira svet klimatizacije in je v ospredju tudi zahvaljujoč izjemnemu dizajnu.

Razvoj klimatizacije Samsung

Vse od leta 1974, ko je Samsung predstavil svojo prvo klimatsko napravo, jih vedno znova izpopolnjuje in posodablja. Nenehno vnaša inovativne tehnološke rešitve in novosti v načinu delovanja, pri pristopu h klimatski tehnologiji in oblikovanju ter v aplikacijah za najrazličnejše rabe naprav.

Od klasične klimatske naprave okenskega tipa, je z leti razvil tako naprave za stanovanjske objekte, kot sistemske rešitve in komercialne sisteme za prodajo, hotele, pisarne, restavracije, domove ter izobraževalne ustanove. Naprave so preproste za upravljanje, obenem pa s celostnimi rešitvami za hlajenje, ogrevanje in sanitarno vodo ter ventilacijo, bogatijo življenja ljudi po vsem svetu.

Strokovni pristop do vseh deležnikov

Z razvejano mrežo pisarn, skladišč in centrov zagotavljajo ponudbo storitev, s katerimi spodbujajo partnerje na evropskem tržišču. Tako s strokovnim usposabljanjem, kot tehnično podporo in tržnimi platformami, kot s projektno zasnovo in zagotavljanjem nadomestnih delov.

Klimatizacija Samsung – inovacije

Med najpomembnejšimi inovacijami so: hlajenje WindFreeTM  – brezvetrna tehnologija, Wi-Fi upravljanje in vzpostavitev sistema upravljanja zgradb.

Brezvetrna tehnologija WindFreeTM,  se poslužuje sistema tisoč mikroluknjic, ki zagotavljajo prehod zraka v prostor brez občutka vetra oz. prepiha. Takšen izjemno tih način delovanja in brezžično daljinsko upravljanje prek aplikacije omogočata kar največje udobje v prostoru.

SmartThings

Z aplikacijo SmartThings se vzpostavi pameten dom, ki se s tem, da se izdelke in naprave v domu kar najbolje izkoristi in poveže, še poenostavi. Delovanje se avtomatizira glede na izbrane parametre in se z daljinskim upravljalnikom omogoča bodisi upravljanje Samsungovih naprav, ki imajo možnost Wi-Fi povezave.

V pomoč je pri upravljanju razsvetljave, pranja, kuhanja, hladilnikov, klimatskih naprav, sesalnikov, vtičnic in kamer, zvoncev, senzorjev gibanja in temperature ter internetnega vozlišča.

Omogoča nadzor porabe, tako preverjanje porabe več naprav v domu, kakor tudi spremljanje mesečne, tedenske ali dnevne porabe energije na pogled. 

Z aplikacijo SmartThings je upravljanje klimatske naprave resnično enostavno, saj omogoča upravljanje naprav prek mobilnega telefona ali tablice. Ob klimatskih napravah omogoča integriranje vseh Samsungovih naprav, ne le to, dodatno olajša uporabo naprave glasovno upravljanje.

Bixby je funkcija glasovnega ukaza, ki je na voljo preko mobilnega telefona. Tako je npr. temperaturo v domu možno upravljati od koder koli in kadar koli tudi na daljavo. S tem je omogočena avtomatizacija in v skladu z uporabniškimi nastavitvami delujejo naprave na poljuben način ter omogočajo npr. predhodno hlajenje in gretje pred prihodom na dom.

Klimatizacija Samsung – pomembni novosti v letu 2021 sta Filter PM 1.0 in Funkcija Frezz Wash

Napredna tehnologija filtriranja oziroma kasetne in stenske enote s filtrom PM 1.0 odstrani tudi naj drobnejše delce prahu, pršic, cvetnega prahu in plesni. Zrak se ohranja čist in svež v dveh korakih s pomočjo sistema za filtriranje v dveh korakih.

Pred filter ujame velike delce prahu, nakar filter PM 1.0 ujame mikrodelce prahu. Filter je pralen in se ga enostavno očisti s potopitvijo v raztopino vode in nežnega detergenta, tako, da se ga pusti v njej 30 minut. Filter se pusti, da se posuši na zraku in v dobro prezračenem prostoru, zaščitenem pred neposredno sončno svetlobo.

Filter PM 1.0 odstrani najdrobnejše delce vse do velikosti 0,3 um in sterilizira do 99 % filtriranih bakterij, Učinek je zagotovljen in dosežen s pomočjo elektrostatičnega naboja, ki nastane s pomočjo delovanja krtačke in posebnih elektrod. Luč Aurora pa prikazuje trenutno kakovost zraka, laserski senzor pa odkrije, ko je zrak umazan, in čiščenje se izvede samodejno.

Funkcija Freez Wash z rednim čiščenjem ohranja izdelek čist, še preden postane toplotni izmenjevalnik umazan, ter odstrani prah in umazanijo, ki se nabereta okrog njega. S tem se zmanjša skupne stroške, čiščenje pa lahko začnete preprosto sami z daljinskim upravljalnikom ali prek mobilne aplikacije. Vsakih 480 ur je možno prejeti obvestilo o čiščenju preko mobilnega telefona.

Obiščite nas v Ljubljani in/ali Mariboru in izvedite več o prednosti klimatizacije Samsung.

Copyright © 2022 | SAMAIR, d. o. o. | Vse pravice pridržane. | Pravni pogoji. | Varstvo podatkov. | Obvestilo o piškotkih.