samair-logo-samsung

Klimatska naprava Samsung Avant za uživanje v udobju brez prepiha

Klimatska naprava Samsung Avant s svojimi vrhunskimi funkcijami in tehnologijami zagotavlja udobno in zdravo bivalno okolje. Ne samo, da nudi enakomerno in udobno hlajenje brez neprijetnega občutka mraza, temveč tudi zmanjšuje porabo energije, omogoča inteligentno prilagajanje, izboljšuje kakovost spanja, pospešuje hlajenje, omogoča daljinsko upravljanje, ohranja čist zrak ter zagotavlja tiho delovanje.

Samsung_avant_stenske_klimatske

Wind-Free™ hlajenje

Ta funkcija omogoča, da se zrak enakomerno širi skozi mikroskopske luknje, pri čemer preprečuje mrzle prepihe. To pomeni, da se prostor ohladi enakomerno, brez neprijetnega občutka mraza. Poleg tega ta način porabi 77 % manj energije kot način hitrega hlajenja.

Varčevanje z energijo

Uporaba Wind-Free™ hlajenja zmanjša porabo energije za 77 %. To omogoča prihranek denarja pri računih za elektriko, saj zunanja enota porabi minimalno količino energije.

AI Auto Comfort

Ta funkcija omogoča, da inteligentno prilagajanje načina delovanja glede na prostorske pogoje in vzorce uporabe. Klimatska naprava samodejno optimizira nastavitve za ohranjanje optimalnega udobja, odvisno od izbrane temperature.

Wind-Free™ Good Sleep

Ta način ustvari idealne temperaturne pogoje za spanje brez neprijetnih prepihov. Z Wind-Free™ hlajenjem lahko hitro zaspite, trdno spite in se zbudite spočiti, saj ne tudi v zelo vročih nočeh ne boste čutili neprijetnega hladnega pihanja po vas.

Hitro hlajenje

Oblikovanje te klimatske naprave omogoča hitrejše in boljše hlajenje prostora. Digitalna invertna tehnologija omogoča, da se zrak ohladi hitreje, medtem ko večji ventilator in širša loputa omogočata dovajanje hladnega zraka v daljše in širše prostore.

SmartThings

Z aplikacijo SmartThings lahko klimatsko napravo upravljate na daljavo prek pametnega telefona. Lahko tudi uporabite glasovne ukaze, če je funkcija jezika podprta. Sistem umetne inteligence (AI) vam bo svetoval o najboljših nastavitvah.

Tri-Care filter

Ta filter zagotavlja čist zrak in visoko učinkovitost izmenjevalnika toplote. Sestavljen je iz treh plasti, ki filtrirajo delce prahu, vlakna, živalske dlake in zmanjšujejo prisotnost virusov, bakterij in alergenov.

Auto Clean

Ta funkcija omogoča, da se klimatska naprava čisti enostavno in samodejno. Po delovanju enota posuši izmenjevalnik toplote, s čimer preprečuje rast bakterij in neprijetnih vonjav.

Manj hrupa

Klimatska naprava deluje tiho, zahvaljujoč vgrajenim cevnim dušilcem in zmanjšanju hrupa pretoka hladilnega sredstva.

Klimatska naprava Samsung Avant uporablja tehnologijo Wind-Free™, ki zagotavlja enakomerno in udobno hlajenje prostora brez neprijetnega občutka mraza. To doseže z razširjanjem hladnega zraka skozi 23.000 mikroskopskih lukenj, ki preprečujejo nastanek mrzlega prepiha. Poleg tega ta način porabi 77% manj energije kot način hitrega hlajenja.

 
Dodajte izdelke za primerjavo