samair-logo-samsung

Klimatska naprava Samsung in tehnologija WindFree™ za boljši spanec

Dobro spanje je ključnega pomena za naše zdravje in dobro počutje. Kvaliteta spanja je odvisna od različnih dejavnikov, vključno s temperaturo v spalnici. Neprijetne temperature lahko motijo naš spanec in vplivajo na kakovost počitka. S sodobnimi klimatskimi sistemi, kot je Samsung WindFree™, pa lahko dosežemo optimalne pogoje za spanje in se zbudimo sveži in spočiti.

Samsung WindFree™ za miren spanec

Se tudi vi po dobro prespani noči počutite bolje?

Med spanjem se naše telo obnavlja in obnavlja energijo za naslednji dan. Pomanjkanje spanja lahko povzroči številne težave, vključno z utrujenostjo, zmanjšano koncentracijo, slabim razpoloženjem in celo zdravstvenimi težavami, kot so srčne bolezni in debelost.

Vpliv temperature na kakovost spanja

Temperatura v spalnici ima pomemben vpliv na kakovost spanja. Previsoka ali prenizka temperatura lahko povzroči nelagodje in moti naš spanec. Priporočena temperatura za spanje je med 18 in 22 °C. To je temperatura, ki omogoča telesu, da se ohladi in se sprosti, kar pripomore k boljšemu spancu.  Vendar pa je vsak posameznik drugačen in se lahko temperature razlikujejo glede na osebne preference.

Klimatske naprave Samsung s tehnologijo WindFree™ vam omogočajo, da enostavno nadzorujete temperaturo v svoji spalnici in zagotovite udobne pogoje za spanje.

SAMSUNG-WIND-FREE

Primerna vlaga v zraku

Poleg temperature je tudi vlažnost zraka pomemben dejavnik pri zagotavljanju udobnega spanca. Previsoka ali prenizka vlažnost zraka lahko povzroča nelagodje, draženje dihalnih poti in težave s kožo. Priporočena vlažnost zraka za spalnico je med 40 in 60 odstotki.

Samsung WindFree™ tehnologija nudi tudi funkcije za nadzor vlažnosti zraka v prostoru in tako zagotavlja optimalne pogoje za spanje. To pripomore k boljšemu spancu in boljšemu počutju. Preverite pri naših prodajnih svetovalcih, katere klimatska naprave omogočajo uravnavanje vlage. Pišite nam.:

WindFree Air Conditioner

Tehnologija WindFree™ in tiho delovanje

Eden od pogostih problemov pri klimatskih sistemih je hrup, ki ga naprava povzroči z delovanjem, saj le-ta lahko moti spanec. Samsung WindFree™ tehnologija omogoča tiho delovanje klimatskega sistema. Tehnologija WindFree™ uporablja posebne zračne tokove, ki ne povzročajo hrupa in zagotavljajo tiho okolje za spanje.

Odlična izbira za otroško sobo

S tehnologijo WindFree™, ki zagotavlja tiho delovanje, in funkcijami za nadzor temperature in vlažnosti, lahko dosežete optimalne pogoje za spanje, igranje, učenje… Povsem brez skrbi boste, saj po vaših otrocih ne bo pihal hladen zrak in ste tako lahko brez skrbi, da se ne bodo prehladili zaradi klime. Prav tako pa v prostoru ne bo prevroče, da bi bili otroci razdraženi. Samo prijetna, enakomerna temperatura v prostoru.

Za več informacij o Samsung klimatskih sistemih in njihovih funkcijah za spanje obiščite samsung.com. Zagotovite si boljši spanec in boljše počutje s Samsung klimatskim sistemom.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
 
Dodajte izdelke za primerjavo