samair-logo-samsung

Klimatska naprava brez prepiha, le prijetna ohladitev

Ko pomislimo na klimatske naprave, je eden od prvih pomislekov lahko neudoben prepih. Izpostavljenost prevelikim temperaturnim razlikam med zunanjo vročino in klimatiziranim prostorom, neposredno pihanje po telesu, neprijeten vonj izpihanega zraka iz klime… Vse to lahko povzroči slabo počutje ali celo načenja naše zdravje. Klima brez prepiha zato vse bolj navdušuje.

Klimatske naprave Samsung WindFree™ so zasnovane tako, da zagotavljajo enakomerno porazdelitev zraka brez neprijetnih sunkov hladnega zraka, omogočajo enostavno čiščenje filtra, njihovo delovanje pa lahko prilagodite vašim navadam ali klimo celo upravljate na daljavo s pomočjo pametnih naprav.

Stenska klima z WindFree tehnologijo

Enakomerna porazdelitev zraka brez neprijetnih sunkov hladnega zraka

Ena glavnih prednosti Samsung WindFree™ klimatskih naprav je enakomerna porazdelitev zraka.

V kolikor imate v vaših prostorih še staro klimatsko napravo, ki med delovanjem ustvari močan pretok zraka in s tem hladen prepih, je morda čas, da razmislite o novi klimatski napravi.

Če se še vedno izognete klimi, ko vstopite v prostor, saj je prepih lahko neprijeten in moteč, se posvetujte z našimi prodajnimi svetovalci, da vam predstavijo nove modele klimatskih naprav s pametno tehnologijo. Dokler ne preizkusite, si pravzaprav težko predstavljate, kakšen prijeten občutek v prostoru lahko ustvari vam prilagojeno delovanje klimatske naprave.

WindFree™ tehnologija omogoča, da se zrak iz klimatske naprave sprosti skozi tisoče mikro lukenj, kar preprečuje občutek prepiha. To pomeni, da boste lahko uživali v prijetnem in udobnem okolju, brez nepotrebnega nelagodja.

Klima Za Ogrevanje in Hlajenje

Druge prednosti Samsung WindFree™ klimatskih naprav

Samsung WindFree™ klimatske naprave ponujajo številne druge prednosti poleg enakomerne porazdelitve zraka.

Klimatske naprave z veliko funkcij

  • zagotavljajo tiho delovanje,
  • upravljate jih lahko preko brezžičnega daljinskega upravljalnika, ki omogoča nastavljanje temperature in druge nastavitve kar preko aplikacije na vašem pametnem telefonu,
  • so enostavne za vzdrževanje,
  • delujejo s pomočjo inverterske tehnologija,
  • nočni način delovanja vam zagotavlja mirnejši spanec, da se zbudite bolj spočiti…

Velika izbira modelov

Na voljo so različni modeli z različnimi funkcijami. Kaj je tisto, kar vi najbolj potrebujete?

  • Morda čiščenje zraka in uravnavanje vlažnosti?
  • Morda hitro ohlajanje prostora? Želite ohladiti večji prostor?
  • Morda urejate poslovni prostor ali čakalnico in nikakor ne morete reči, koliko ljudi se bo nahajalo v prostoru?

Zaupajte nam vaše skrbi in vaše želje. Skupaj bomo poiskali rešitev za klimatizacijo vašega prostora, ki bo na dolgi rok skrbela za vaše zadovoljstvo.

 
Dodajte izdelke za primerjavo