samair-logo-samsung

Mnogi že poznajo Samsung klimatizacijo, kljub vsemu pa marsikdo še vedno ne ve, da je Samsung razvil aplikacijo SmartThins, ki je edina na svetu, ki omogoča povezovanje vseh gospodinjskih aparatov Samsung in tudi drugih blagovnih znamk v eno samo aplikacijo. Pametna hiša niso več sanje. Ustvarite pametni dom s klimatizacijo Samsung.

SmartThings za vse naprave

Karkoli si zaželite, lahko upravljate preko enega vmesnika:

  • Ogrevanje in hlajenje,
  • Osvetlitev,
  • Varnostne naprave…

 

Preberite več o SmartThings TUKAJ.

Pametna hiša – prednosti

Razlogov, zakaj se odločiti za pametno hišo je veliko. Preglejmo jih nekaj.

  1. Avtomatizacija opravil

Napredna tehnologija omogoča, da lahko kar z aplikacijo na telefonu prilagajamo razsvetljavo, ogrevanje, žaluzije, pranje perila… Avtomatizacija opravil vam bo olajšala vaš vsakdan, vi pa ste lahko brez skrbi in se posvetite svojim hobijem oz. preprosto uživate v vašem življenjskem stilu.

  1. Pametna hiša in prihranek pri energiji

Pametne termostate, sisteme razsvetljave in naprave lahko tudi programirate za optimizacijo porabe energije in na tak način prihranite pri računih za elektriko. Manjša poraba energije pa tudi pozitivno vpliva na okolje.

  1. Večja varnost

Okrepite varnost vašega doma: zagotovite si nadzor v vaš dom v realnem času, avtomatizrajte oddaljeni dostop, vklopite si opozorila in izberite druge načine za povečanja varnosti vašega doma.

  1. Prilagajanje vašemu načinu življenja

Naprave za pametni dom imajo možnost, da jih nastavite po svojih želja in uporabljate tiste funkcije, ki so pisane na kožo vam. Prilagodite vaš dom svojim posebnim željam in življenjskemu slogu.

  1. Višja kakovost bivanja

S tehnologijo pametnega doma lahko nadzorujete različne naprave in sisteme na daljavo prek pametnih telefonov ali tablic, kar vam omogoča nadzor in upravljanje vašega doma od koder koli. Nekatere pametne naprave za dom lahko spremljajo kakovost zraka, ravni vlažnosti in celo meritve zdravja stanovalcev, s čimer zagotavljajo vpoglede in spodbujajo bolj zdravo življenjsko okolje.

  1. Povišajte vrednost nepremičnine

Namestitev tehnologije pametnega doma lahko poveča vrednost pri nadaljnji prodaji vašega doma, saj je veliko kupcev stanovanj pripravljenih plačati več za domove z integriranimi pametnimi funkcijami.

V spodnjem članku pa preverite, kako prednosti vpeljave opreme Samsung v vaš dom. Ustvarite pametni dom s pomočjo naših prodajnih svetovalcev.

ehs mono in ehs quiet s

Spoznajte več – dogovorite se za srečanje z našimi prodajnimi svetovalci TUKAJ.

 
Dodajte izdelke za primerjavo