samair-logo-samsung

Nič več neprijetnega pihanja - pozdravljemo Samsung WindFree

Wind_Free_brez_pihanja_RAC

Samsungov klimatski sistem Wind-Free vsebuje prek 23.000 mikro-odprtin in zagotavlja udobno svežino brez prepiha

Skupina Samsung je multinacionalno podjetje s sedežem v Samsung Town-u in je postala peta najvrednejša znamka na svetu. Podjetje Samsung se zaveda kako pomembno je naše zdravje in udobje, zato vam predstavlja edinstveno tehnologijo Wind-free in PM 1.0.

 

SmartThings_SAMSUNG

Tehnologija Wind-Free

Samsungov klimatski sistem Wind-free vsebuje prek 23.000 mikro-odprtin, ki nežno in enakomerno porazdelijo zrak po vsem prostoru in ohranja udobno svežino brez prepiha. Rezultat takšnega načina delovanja je »Still Air« z zelo nizko hitrostjo zraka in tihim delovanjem. Napredna struktura zračnega toka tega načina pomeni tudi, da enakomerno hladi širše in večje območje.

Samsung Wind-Free

Wind-Free Pure 1.0

Wind-free Pure 1.0. je prva klimatska naprava z elektrostatičnim sterilizatorjem za uničevanje virusov in bakterij z indikatorjem kvalitete zraka. Klimatska naprava je opremljena s PM 1.0 filtrom za čiščenje zraka, edinstveno WindFree tehnologijo hlajenja, Freeze Wash funkcijo ter z funkcijo pametnega upravljanja preko aplikacije Smart Things, kar zagotavlja najvišji nivo udobja.

Samsung Wind-Free

Kako deluje Wind-Free Pure 1.0?

Klimatska naprava je opremljena z elektrostatičnim sterilizatorjem za uničevanje virusov in bakterij z indikatorjem kvalitete zraka. Filter PM 1.0 filtrira prašne delce do velikosti 0,3 μm/mikronov in sterilizira mikroorganizme s pomočjo elektrostatičnega naboja, s čimer zagotovi čistejši zrak v stanovanjskih objektih.

Samsung Wind-Free
Samsung Wind-Free

Tehnologija Wind-Free tudi za večje sisteme

Samsung klimatski sistemi za komercialne namene uporabljajo napredne tehnologije za vzdrževanje vaših tekočih poslovnih stroškov in porabe energije, hkrati pa omogočajo tiho delovanje, optimalno udobje in vrhunske zmogljivosti.

Samsung 360

Zasnova brez lopatic

Zasnova brez lopatic odstrani prah, ki se običajno nabira na lopaticah in vpliva na kakovost zraka v zaprtih prostorih, hkrati pa ne povzroča zmanjšanja pretoka zraka ter ne vpliva na hitrost odvajanja zraka. Klimatska naprava ustvarja sloj vodoravnega zračnega pretoka, ki se diskretno porazdeli po celotnem prostoru in zmanjša kot oddajanja zraka.


Andraž Kovše, svetovalec za ogrevanje in hlajenje, SAMAIR, d. o. o. (030 739 959)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
 
Dodajte izdelke za primerjavo