samair-logo-samsung

Katera klimatska naprava je prava zame?

WINDFREE PURE 1.07

Zakaj kupiti klimatsko napravo pri strokovnjaku za ogrevanje in hlajenje?

Prihaja poletje in z njo večja verjetnost, da bomo klimatsko napravo uporabljali za hlajenje poletne vročine. Pred nakupom klimatske naprave se je dobro seznaniti s prednostmi, ki nam jih določena klimatska naprava prinaša.

Strokovnjaki na področju ogrevanja in hlajenja imajo izkušnje

Na trgu je zelo veliko klimatskih naprav in v tej poplavi ponudbe se je zares težko odločiti, katero klimatsko napravo bi kupili. Glede na to, da klimatsko napravo kupimo za več let in da jo bo v tem času treba kaj pregledati, očistiti, je priporočljivo, da nakup opravimo po predhodnem svetovanju pri prodajnem svetovalcu, ki ima izkušnje s področja klimatizacije. Kakovostna klimatska naprava bo delovala brezhibno in porabila manj energije, če bo montažo opravila strokovna oseba, ki bo redno skrbela za vzdrževanje in servis.

Pri nakupu klimatske naprave najprej preglejte funkcije

Tehnologija se z vsakim dnem spreminja in modeli klimatskih naprav, ki so bili aktualni lansko poletje, so letos že lahko izpopolnjeni. Preglejte kakšne funkcije vam nudi klimatska naprava, kajti modelov in funkcij na trgu klimatskih naprav je zares veliko. Včasih lahko za dodatnih nekaj evrov dobite veliko, veliko več udobja za vašo družino ali pa v vašem poslovnem prostoru.

Napredno upravljanje klimatske naprave

Napredno upravljanje naprav v našem domu je skorajda postalo standard in prav prijetno je, ko lahko s pogledom na telefon nadzorujemo delovanje naprav v našem domu. Samsungove klimatske naprave imajo to prednost, da jih lahko povežete tudi z drugimi Samsung napravami v vašem domu in tako nadzorujete delovanje čim več notranjih naprav v eni aplikaciji.

Naši svetovalci v Mariboru in Ljubljani vam bomo svetovali o za vaš prostor najboljši rešitvi. Pokličite na: 820 502 06.

Klimatska naprava za večjo kakovost bivanja

Nove Samsung klimatske naprave vključujejo vodilne industrijske tehnologije za hlajenje in ogrevanje, hkrati pa imajo čudovit dizajn in nudijo inteligentne funkcije, ki uporabnikom olajšajo vsakdan. Nove klimatske naprave, z izboljšano Wind-Free™ tehnologijo in novim zmogljivim digitalnim inverterjem, uporabnikom omogočajo še prijetnejše počutje v zaprtih prostorih, hkrati pa so tudi energetsko učinkovite. Na voljo so kar trije modeli s tehnologijo Wind-Free™ z različnimi funkcijami. Šele ko napravo nekaj časa uporabljamo, bomo podrobno spoznali prednost posameznih funkcij. Prodajni svetovalci SAMAIR, d. o. o., pa seveda delovanje posameznih naprav poznajo in vam temu primerno lahko svetujejo.

 

Poprodajne storitve SAMAIR, d. o. o.

Dokler klimatska naprava deluje smo vsi zadovoljni, kajne? Ko se pojavi problem, pa je že dobro, če imamo možnost poklicati nekoga, ki bi nam pomagal in večji del bremena prevzel nase. Ne glede na to, kjer boste kupili klimatsko napravo z garancijo, se prej pozanimajte, kakšen je postopek uveljavljanja garancije. V podjetju SAMAIR, d. o. o., smo za vas na voljo na dveh lokacijah, tako nas lahko najdete kadarkoli nas boste potrebovali.

Klimatska naprava s funkcijo čiščenja zraka

Ker postaja čist in svež zrak vse bolj pomembna dobrina v današnjem hitrem tempu in v trenutnem virusnem obdobju, je pomembno, da svojega prodajnega svetovalca, ki ima izkušnje s klimatizacijo, povprašate tudi o pomenu filtrov, ki jih vključuje klimatska naprava. Pozanimajte se, kako lahko svoj zrak izboljšate z vgradnjo prezračevalne naprave, da bo klima manj obremenjena, zrak pa še čistejši.

Namestitev klimatske naprave

Pozicija klimatske naprave je in ni pomembna. Ponovno je odvisno od funkcij klimatske naprave. V kolikor imate klimatsko napravo brez direktnega pihanja, tako da klima ne bo pihala po vas ali vaših družinskih članih oz. še najbolj neprijetno je, ko smo v delovnem času izpostavljeni neposrednemu pihanju osem ur. Samsungove klimatske naprave zagotavljajo udobje, zato poiščite svojo.

Za doseganje maksimalnega zadovoljstva se posvetujte s prodajnimi svetovalci SAMAIR, d. o. o., specializiranimi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje v Mariboru in Ljubljani. Preverite naše poprodajne storitve.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
 
Dodajte izdelke za primerjavo