samair-logo-samsung

Prednosti klimatske naprave WindFreeTM

Klimatske naprave Samsung omogočajo, da ustvarite prijetno temperaturo v prostoru. Na voljo je veliko različnih modelov klimatskih naprav, kar vam omogoča, da lahko izberete tisto, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Samsung klimatske naprave so opremljene tudi s tehnologijo za upravljanje klime na daljavo – od kjerkoli in kadarkoli.

So energetsko učinkovite, tako, da so prava odločitev, ko želite varčevati z energijo in s tem prihraniti denar. Zagotovo se najde primerna klimatska naprava Samsung za vsak dom in poslovni prostor. Klimatske naprave Samsung so enostavne vzdrževanje, kar je zelo pomembno, saj tako ohranjajo klimatsko udobje v prostoru. Na voljo je veliko različnih funkcij, prav tako pa so opremljene s filtrom zraka, ki pomaga odstraniti alergene, prah in druge nečistoče iz zraka. Zaradi vseh teh lastnosti priporočamo klimatske naprave Samsung vsakomur, ki išče udobno in energetsko varčno hlajenje (in ogrevanje) prostora.

WindFree Air Conditioner

Tehnologija WindFreeTM

Klimatske naprave s tehnologijo WindFreeTM imajo veliko prednosti.

1. Hlajenje prostora brez pihanja

Prva takšna prednost je občutek brezvetrja, pri tem pa ustvarjati prijeten hlad v prostoru. To omogoča zasnova klimatske naprave WindFreeTM, ki ima 23.000 majhnih luknjic na sami plošči klimatske naprave, skozi katere se širi prijetno hladen zrak. Ustvari se »Stll Air«, kjer se hladen zrak razprši po prostoru in ne piha iz klimatske naprave. Prostor tako ostaja hladen, vi pa se boste počutili prijetno.

2. Nočni način

Klimatska naprava se vam prilagodi tudi v času spanja. Nočni način delovanja klimatske naprave »Good Sleep« traja nekaj ur. Prvo uro klimatska naprava upočasnjuje delovanje, od dve do sedem ur klimatska naprava deluje z nižjo močjo in vam zagotavlja udobje skozi celo noč. V tretji fazi se klimatska naprava ponovno zaganja (kar traja do ene ure). Zjutraj se boste zbudili spočiti in polni energije, nič utrujeno od premočnega delovanja klimatske naprave.

samair-samsung

3. Močnejše delovanje klimatske naprave

Včasih način WindFreeTM ni dovolj. V primeru intenzivnejših aktivnosti nastavite klimatsko napravo na močnejše delovanje. Ohladite vaše prostore kar 43 % hitreje.

4. Velik doseg

Pri klimatskih napravah je pomembno, da dosežejo vsak kotiček prostora in tako poskrbijo za udobje v celotnem prostoru. Klimatske naprave WindFreeTM poskrbijo za doseg do 15 m2.

Klima Do 15 metrov

5. Odstranjevanje bakterij

Klimatske naprave WindFreeTM  imajo vgrajen filter 4 v 1. Poskrbijo za odstranjevanje bakterij v prostoru, pršič in drugih alergenov, virusov in prašnih delcev 2.5 PM. Če želite še naprednejše čiščenje zraka, izberite klimatsko napravo s filtrom PM1.0, ki ima vgrajen filter za zaznavanje kakovosti zraka. Ujame še najmanjše prašne delce in skrbi za čist zrak.

6. Čiščenje in vzdrževanje

Redno vzdrževanje klimatske naprave je pomembno zato, da ohranjamo napravo čisto in s tem zrak v naših prostorih, prav tako pa zato, da podaljšujemo življenjsko dobo klime. Odstranjevanje in čiščenje filtra je zelo preprosto, tako, da boste to delo z veseljem opravili.

Anti-Bacteria-Climate

7. Upravljanje na daljavo

Delovanje klimatske naprave lahko preprosto upravljate od kjerkoli. Z aplikacijo SmartThings boste lahko uravnavali delovanje klimatske naprave na daljavo in spremljali porabo energije. Imate se boste kasneje vrnili domov, kot ste načrtovali? Brez skrbi, znižajte moč delovanja klimatske naprave, ko vas ni doma in prihranite pri energiji. Uporabite funkcijo »AI Energy Mode«.

8. Funkcija zaznavanja gibanja

Funkcija zaznavanja gibanja omogoča, da nastavite kako piha zrak:

  • direktno, kjer se nahajate,
  • vstran od mesta, kjer se nahajate,
  • da se vklopi način WindFreeTM, ko nikogar ni v bližini (in tako prihrani pri energiji).
Energy Mode

9. Zaznavanje vašega prihoda

Nastavite zaznavanje vašega prihoda s pomočjo GPS lokacije. Ko klima zazna, da ste v bližini 30 km, avtomatsko nastavi temperaturo v sobi na nastavljen način. Tako boste ob vstopu v prostor vstopili v začutili samo prijetno ohlajen prostor.

10. Solarni upravljalnik

Ste že spoznali nov, solarni upravljalnik za klimatske naprave? Brez baterij. Na zadnji strani upravljalnika se nahajajo solarne celice, tako, da se napolni s pomočjo sončne energije. Varujmo naravo.

11. Tehnologija digitalnega inverterja

Omogoča tišje delovanje naprave, manj tresljajev in znižanje porabe energije.

Solar panel
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
 
Dodajte izdelke za primerjavo