samair-logo-samsung

Pregled najpomembnejših funkcij klimatskih naprav Samsung WindFree™

Udobje je ključnega pomena za naše dobro počutje in produktivnost. Ne glede na to, ali gre za dom ali pisarno, kakovost zraka in temperatura v prostoru sta ključnega pomena za naše udobje. Slabo uravnotežena temperatura lahko povzroči neprijeten občutek.

Klimatske naprave Samsung

Tehnologija WindFree™

Klimatske naprave Samsung WindFree™ so zasnovane tako, da zagotavljajo enakomerno porazdelitev hladnega zraka brez neprijetnega neposrednega pihanja hladnega zraka. Zrak se enakomerni širi skozi več tisoč mikroljuknjic po prostoru. Ta funkcija je še posebej pomembna v prostorih, kjer je potrebno vzdrževati konstantno temperaturo, ne glede na dinamiko oseb in dogajanja v prostoru – kot na primer v pisarnah, hotelih, restavracijah, čakalnicah in drugih javnih prostorih. Pa tudi doma v dnevnem prostoru, otroški sobi in ponoči, ko spimo.

Pametno upravljanje klimatskih naprav

Vedno več klimatskih naprav omogoča upravljanje na daljavo. S pomočjo pametnih telefonov in računalnikov lahko na daljavo nadzorujete temperaturo v prostoru, porabo energije ter upravljate druge funkcije.

Ta funkcionalnost vam omogoča večjo prilagodljivost in udobje, saj lahko hitro in enostavno prilagajate temperaturo glede na svoje potrebe od koderkoli in kadarkoli.

SAMSUNG WINDFREE klima

Učinkovita filtracija zraka

Kakovost zraka je ključnega pomena za naše zdravje in udobje. Slabo filtriran zrak lahko vsebuje različne škodljive delce, kot so prah, cvetni prah, alergeni, bakterije… Samsung WindFree™  klimatski sistem je opremljen s posebnim filtrom, ki ujame drobne delce in nečistoče ter vzdržuje čist zrak v prostoru.

AI Auto Comfort

S pomočjo inovativne tehnologije imajo klimatske naprave WindFree možnost analize klimatizacije prostora, pri čemer upoštevajo notranjo temperaturo, zunanjo temperaturo, nastavljeno temperaturo in vzorce uporabe naprave. Na podlagi izbrane temperature enota samodejno preklopi na najustreznejši način.

samair-samsung

Možnost hitrega hlajenja

Fast Coooling način omogoča, da hladen zrak doseže prostor tudi do 15 m.

Zaznavanje gibanja

Senzor za zaznavanje gibanja lahko nastavite tako, da zrak usmerja mimo vas, da sledi vašemu gibanju ali da v primeru, da ne zazna gibanja, preklopi v način WindFree™ s čimer zagotovi prihranek pri energiji.

Pravilna nastavitev funkcij klimatskih naprav

Ob nakupu klimatske naprave se posvetujte z našimi prodajnimi svetovalci in monterskimi podjetji, da vam pomagajo nastaviti delovanje klimatske naprave tako, da ustreza vašim željam in navadam.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
 
Dodajte izdelke za primerjavo