samair-logo-samsung

Samsung Elite: napredna in energijsko učinkovita klimatska naprava

Klimatska naprava Samsung Elite je napredna in energijsko učinkovita rešitev za hlajenje in ogrevanje prostorov. Z vrhunsko tehnologijo in številnimi inovativnimi funkcijami je Samsung Elite idealna izbira za tiste, ki želijo vzdrževati prijetno temperaturo v svojih prostorih skozi vse leto, hkrati pa prihraniti pri stroških energije in zmanjšati vpliv na okolje.

Wind_free_Samair

Hlajenje in ogrevanje s Samsung WindFree™ Elite

Samsung Elite klima naprava zagotavlja učinkovito hlajenje in ogrevanje prostorov, kar omogoča udobno temperaturo skozi celo leto. Z napredno tehnologijo in širokim razponom moči, kot na primer Samsung WindFree™ Elite 2 5 kW, Samsung WindFree™ Elite 3 5 kW… lahko Samsung Elite klimatska naprava zadovolji potrebe različnih prostorov.

WindFree™ Elite tehnologija

WindFree™ Elite tehnologija omogoča vzdrževanje prijetnega hladnega udobja brez mraza. Zrak se v tem načinu nežno in tiho širi skozi 23.000 mikroskopskih lukenj, preprečuje nastanek mrzlega prepiha in zagotavlja enakomerno hlajenje širšega in večjega prostora.

Energijska učinkovitost

Samsung WindFree™ Elite klimatska naprava je zasnovana z mislijo na varčevanje z energijo. Uvrščena je v energijski razred A+++ pri hlajenju in A+++ pri ogrevanju, kar pomeni, da bo z njeno uporabo mogoče prihraniti pri stroških električne energije.

ECO način

Ko klimatska naprava deluje v ECO načinu, porabi za delovanje manj kompresorske kapacitete, s čimer zmanjša porabo energije. Pri zmerni vročini vam omogoča učinkovitejše hlajenje ali preprost prihranek energije in denarja, da lahko pozabite na račune za elektriko.

Napredni senzorji

Samsung WindFree™ Elite klimatska naprava je opremljena z naprednimi senzorji, ki zaznavajo temperaturo, vlago in kakovost zraka v prostoru. Na podlagi teh podatkov se klimatska naprava samodejno prilagodi in zagotavlja optimalne pogoje za udobje.

Senzor za zaznavanje gibanja

Učinkovito ohladite svoj dom, kjerkoli že ste, s senzorjem za zaznavanje gibanja. Po 20 minutah brez gibanja se Samsung WindFree™ Elite samodejno preklopi na Wind-Free™ način, kar pripomore k prihranku energije. Senzor se lahko nastavi  tudi tako, da zrak usmeri mimo vas ali da sledi vašemu gibanju.

Tiho delovanje

Ne pustite se motiti in svoje prostore ohladite z manj hrupa. Samsung WindFree™ Elite klimatska naprava deluje izjemno tiho, zahvaljujoč vgrajenima cevnima dušilcema, ki zmanjšujejo hrup pretoka hladilne tekočine in hrup v okolju.

Kakovostni filtri

Klimatska naprava Samsung WindFree™ Elite vključuje učinkovite čistilne filtre, ki ujamejo prah, alergene in druge nečistoče iz zraka. S tem prispevajo k čistejšemu in zdravemu bivalnemu okolju.

Easy Filter Plus

Easy Filter Plus je enostaven za vzdrževanje in čiščenje, saj se nahaja na vrhu zunanje strani naprave. Njegova gosta mreža ščiti izmenjevalec toplote pred umazanijo, protibakterijski vrhnji sloj pa preprečuje vstop nevarnih kontaminantov, ki se prenašajo po zraku.

Preprečevanje korozije za dolgotrajno hlajenje

DuraFin™ Plus

DuraFin™ Plus tehnologija v Samsung Elite klimatski napravi zagotavlja odpornost proti koroziji, kar podaljšuje življenjsko dobo naprave. Ocean Fin loputa je izdelana iz materiala, odpornega proti koroziji, ki kondenzator ščiti pred rjo in pomaga zagotavljati optimalno delovanje izmenjevalca toplote.

Okolju prijazno hladilno sredstvo

R32 hladilna tekočina

Samsung Elite klimatska naprava uporablja okolju prijazno hladilno sredstvo R32, ki pomaga ohraniti ozonski sloj in omejeno vpliva na globalno segrevanje v primerjavi s konvencionalnima R22 ali R410A hladilnima tekočinama. Tako zagotavlja okolju prijaznejše hlajenje.

Samsung Elite klimatska naprava predstavlja napredno in energijsko učinkovito rešitev za hlajenje in ogrevanje prostorov. Z vrsto inovativnih funkcij, kot so WindFree™ Elite tehnologija, napredni senzorji, tiho delovanje, kakovostni filtri in okolju prijazna hladilna tekočina, je Samsung Elite odlična izbira za tiste, ki želijo vzdrževati prijetno temperaturo v svojih prostorih skozi vse leto, hkrati pa prihraniti pri stroških energije in zmanjšati vpliv na okolje.

Več.

 
Dodajte izdelke za primerjavo