samair-logo-samsung

Samsung WindFree Pure 1.0 za čist zrak in popolno udobje

Klimatska naprava Samsung WindFree Pure 1.0 za ogrevanje in hlajenje doma je primerna za delovanje v domačem okolju ali pisarniških prostorih. 

SAMSUNG WINDFREE PURE 1.0

Učinkovita in napredna klimatska naprava za vaš dom

. Samsung Pure 1.0 ponuja učinkovito hlajenje in ogrevanje ter napredne funkcije, ki prispevajo k udobnemu bivalnemu okolju in energetski učinkovitosti.

WindFree™ hlajenje

Ohranite hladno udobje z WindFree™ hlajenjem. Zrak se v tem načinu nežno in tiho širi skozi 23.000 mikroskopskih lukenj ter s tem prepreči nastanek mrzlega prepiha. Napredni zračni pretok obenem omogoča še bolj enakomerno hlajenje širšega in večjega prostora. Pri tem porabi 77 % manj energije od Fast Cooling načina.

Čiščenje zraka za svež in čistejši zrak

Naprava Samsung WindFree Pure 1.0 je opremljena s tehnologijo čiščenja zraka, ki zagotavlja, da je zrak v prostoru čist in osvežen. Ta tehnologija uporablja filtre, ki ujamejo prah, alergene, bakterije in druge škodljive snovi, s čimer izboljšuje kakovost zraka v prostoru.

Uživajte v inteligentnejšem načinu življenja

Samsung Pure 1.0 ima inteligentne funkcije, ki omogočajo uporabniku, da prilagodi nastavitve klimatske naprave svojim potrebam. Z vgrajenimi senzorji za temperaturo in vlago klimatska naprava samodejno prilagaja delovni način, kar omogoča optimalno udobje in energetsko učinkovitost. Poleg tega je enoto mogoče upravljati tudi prek pametnega telefona z uporabo namenske mobilne aplikacije, kar zagotavlja enostavno uporabo in nadzor tudi na daljavo.

Energijska učinkovitost

Klimatska naprava Samsung Pure 1.0 je zasnovana z mislijo na energetsko učinkovitost. Ima visoko stopnjo energetske učinkovitosti in uporablja inverter tehnologijo, ki omogoča, da se moč enote natančno prilagodi potrebam prostora, kar zmanjšuje porabo energije in stroške.

Tri-Care Filter

Ohranite čistost zraka in visoko učinkovitost izmenjevalnika toplote s Tri-Care filtrom. Med njegovimi tremi sloji je izjemno gost filter, ki izloča večje prašne delce, vlakna in živalske dlake. Odlikuje ga tudi filter z zeolitnim vrhnjim slojem, ki lovi prah in zmanjšuje prisotnost virusov, bakterij in alergenov.

Avtomatsko čiščenje in vzdrževanje

Notranjost svoje klimatske naprave lahko zdaj ohranite čisto popolnoma brez truda! Auto Clean funkcija po koncu delovanja enote v treh korakih samodejno posuši izmenjevalnik toplote. Vlago odstrani s pihanjem zraka, ki traja od 10 do 30 minut. S tem prepreči rast bakterij in neprijetne vonjave.

Enostavna uporaba in upravljanje

Samsung WindFree Pure 1.0 klimatska naprava je opremljena z naprednim zaslonom, na katerem je mogoče enostavno spremljati kakovost zraka v zaprtem prostoru. Laserski senzor, ki se nahaja na zaslonu, meri koncentracije delcev PM10, PM2.5 in PM1.0 v zraku v zaprtem prostoru ter se samodejno čisti s funkcijo, ki temelji na umetni inteligenci. Kakovost zraka je na zaslonu samodejno prikazana na podlagi najvišje izmerjene koncentracije, izražena pa je s štirimi različnimi stopnjami/barvami: »zelo dobra« (modra), »dobra« (zelena), »slaba« (rumena) in »zelo slaba« (rdeča).

Več.

 

 
Dodajte izdelke za primerjavo