samair-logo-samsung

NOVO – Klimatska naprava SAMSUNG WindFree™ PURE 1.0

SAMSUNG WINDFREE PURE 1.0

SAMSUNG WindFree™ PURE 1.0 – nova stenska klimatska naprava s filtrom za čiščenje zraka PM1.0

SAMSUNG WindFree™ PURE 1.0 klimatska naprava s funkcijo za čist in svež zrak. Samsung predstavlja WindFree ™ Pure 1.0, stensko klimatsko napravo opremljeno s filtrom PM1.0. WindFree™ Pure 1.0 ima elektrostatični filter PM1.0, ki deluje kot čistilec zraka, dopolnjen pa je z edinstveno Samsungovo tehnologijo hlajenja WindFree™, funkcijo Freeze Wash in naprednim upravljanjem.

Svež in čist zrak

Stenska klimastska naprava WindFree™ Pure 1.0 je opremljena z elektrostatičnim filtrom PM1.0, ki deluje kot čistilec zraka. Filter PM1.0 lahko filtrira delce prahu do 0,3 μm / mikrone, sterilizira mikroorganizme z elektrostatičnim polnilnikom in zagotavlja čistejši in svež zrak v vašem domu.

V zadnjem letu smo bili priča naraščajoči zaskrbljenosti zaradi vplivov onesnaževanja in nečistega zraka ter povečanem povpraševanju po izboljšanem udobju v zaprtih prostorih. WindFree™ Pure 1.0 zagotavlja rešitev za čistejši in svež zrak skozi vso leto.

Filter za čiščenje zraka za svež in čistejši zrak

WindFree™ Pure 1.0 je opremljen z elektrostatičnim filtrom PM1.0, ki deluje kot čistilec zraka. Filter PM1.0 ne zajema le ultrafinega prahu do 0,3 μm, ampak tudi inaktivira nekatere vrste bakterij1, ki jih zajamemo z elektrofiltrom.

Ima dva glavna dela, ki polnijo in zbirajo prah in nekatere vrste bakterij1. Odzračevalnik ščetk ustvarja negativne ione, ti pa prašnim delcem in nekaterim vrstam bakterij dajo negativni naboj, zato se zaradi elektrostatične sile zbiralnika močno pritrdijo na zemeljsko elektrodo. Učinkovitost sterilizacije je potrdil britanski oddelek za certificiranje Intertek2. Poročilo o raziskavi podjetja Intertek je potrdilo, da filter sterilizira več kot 99 % testiranih mikroorganizmov, ki jih je zajel.

Filter PM1.0 je pol pralni, kar uporabnikom omogoča, da uživajo v svežem in čistejšem zraku, hkrati pa prihranijo pri dodatnih vzdrževalnih stroških zamenjave filtra.

SAMSUNG WINDFREE PURE 1.0
SAMSUNG WINDFREE PURE 1.0

Funkcija Freeze Wash

Edinstveno za WindFree™ Pure 1.0 je vključitev funkcije Freeze Wash. Ta funkcija pomaga očistiti enoto in odstrani do 90 % nekaterih vrst bakterij3. S to funkcionalnostjo se toplotni izmenjevalnik notranje enote ohladi na -15 ° C, da ga pokrije z zmrzaljo. Ko se led, ki se tali, prenaša v toplotni izmenjevalnik, odstrani nekatere vrste bakterij. Prek aplikacije SmartThings4 je mogoče poslati obvestilo, ko je treba toplotni izmenjevalnik očistiti s funkcijo Freeze Wash.

Kazalnik ravni čistosti zraka

WindFree™ Pure 1.0 ima nov napreden zaslon, od koder je mogoče enostavno spremljati kakovost notranjega zraka. Laserski senzor, ki se nahaja na zaslonu, meri koncentracijo PM10, PM2,5 in PM1,0 v zraku v zaprtih prostorih in se lahko očisti s funkcijo AI. Kakovost zraka se samodejno prikaže na zaslonu na podlagi najvišje izmerjene koncentracije in izrazi s štirimi različnimi nivoji / barvami, od „zelo dobro“ (modro), „dobro“ (zeleno), „slabo“ (rumeno) do „zelo slabo“ (rdeča).

Spremljajte kakovost zraka v zaprtih prostorih prek aplikacije SmartThings

Kakovost zraka v zaprtih prostorih je mogoče neprekinjeno spremljati prek aplikacije SmartThings4. Tudi ko je enota izklopljena, lahko senzor za prah zazna trenutno kakovost zraka v prostoru. Obvestilo se pošlje, ko onesnaženost zraka doseže raven “slabo” ali “zelo slabo”. Prek aplikacije SmartThings se lahko uporabnik na informacije odzove tako, da na daljavo vklopi način čiščenja. Poleg spremljanja kakovosti zraka in vklopa ali izklopa načina čiščenja aplikacija Samsung SmartThings in Bixby Voice Control4 uporabnikom omogočata, da vklopijo ali izklopijo svojo klimatsko napravo, izberejo najprimernejše načine hlajenja, načrtujejo delovanje in spremljajo porabo energije.

WindFree™ tehnologija hlajenja

Podobno kot obstoječi WindFree™ stenski modeli za stanovanjske namene je tudi WindFree™ Pure 1.0 opremljen z edinstveno Samsung WindFree™ tehnologijo. WindFree™ tehnologija izboljšuje udobje v zaprtih prostorih z uporabo tisočih mikrovrtin za enakomerno razprševanje svežega zraka brez neprijetnih udarcev hladnega vetra. V načinu WindFree™ se zrak širi nežno in tiho, kar ustvarja okolje ‘Still Air’5, ki omogoča udobno življenje, delo in sprostitev, ne da bi pri tem prišlo do neprijetnih hladnih prepihov.

WINDFREE PURE 1.0
WINDFREE PURE 1.0

Opombe:

1. Escherichia coli: nad 99 %, Staphylococcus aureus: nad 99%.

2. Testirano na modelu AD *** 797 ** FN pod določenimi pogoji preskušanja in se lahko razlikuje glede na posebne dejavnike in uporabo. Test je zapisan pod: Intertekovo poročilo št.: RT20E-S0010-R.

3. Preizkusil Intertek. Odstranili 90% bakterij Staphylococcus aureus ATCC 6538 in Escherichia coli ATCC 8739 na izmenjevalniku toplote v primerjavi z običajnimi modeli, ki niso nadaljevali s funkcijo Freeze Wash.

4. Zahtevana je povezava Wi-Fi in račun aplikacije Samsung SmartThings. Komplet Wi-Fi naročite posebej. Potrebujete iOS 10.0 ali novejši in Android 5.0 ali novejši. Za uporabo SmartThings za srednje velike do velike poslovne stavbe bodo morda potrebne dodatne zahteve. Razpoložljivost opisanih funkcij je lahko predmet izvršbe. Glasovno upravljanje Bixby je podprto v angleščini (ZDA, Velika Britanija, Indija), kitajščini, korejščini, francoščini, nemščini, italijanščini, portugalščini in španščini.

Vir: samsung.com/uk/business/climate/windfreepure2021/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
 
Dodajte izdelke za primerjavo