samair-logo-samsung

S postajo SmartThings Station lahko svoj dom spremenite v pametni dom, ki popolnoma poskrbi za vašo in družinsko rutino. SmartThings Station ne povezuje samo izdelkov Samsung: je središče pametnega doma, ki dodaja podporo za najnovejše standarde združljivosti različnih platform.

SmartThings za vsak dom

SmartThings omogoča povezovanje in nadzor različnih naprav in aparatov različnih proizvajalcev s pomočjo vmesnika. 

Preberite več o SmartThings TUKAJ.

Ko vas razvaja vaš dom

Predstavljajte si, da po napornem dnevu pridete domov in vas dom prijetno razvaja:

– avtomatsko prižiganje luči, 

– zastiranje zaves, 

– predvajanje glasbe, 

– v prostorih je prijetna temperatura…

SmartThings Station za povezovanje več naprav

SmartThings podpira veliko pametnih naprav, vključno z lučmi, termostati, kamerami, senzorji, ključavnicami vrat in še več. Prednost SmartThings je, da lahko povežete naprave različnih proizvajalcev in jih nemoteno upravljajo v aplikaciji SmartThings.

Aplikacija SmartThings služi kot centralizirano središče za upravljanje vseh povezanih naprav. Tako lahko spremljate stanje naprave, prilagajate nastavitve in ustvarjate rutine avtomatizacije, da poenostavite svojo izkušnjo pametnega doma.

SmartThings omogoča, da si ustvarite pravila avtomatizacije in personalizacijo okolja pametnega doma. Nastavite lahko avtomatizirane razporede osvetlitve, sprožite dejanja na podlagi senzorskih vnosov ali ustvarite druge rutinske postopke.

Prav tako boste vedno obveščeni o pomembnih dogodkih ali spremembah v vašem domu. Nastavite si lahko različna opozorila za zaznavanje gibanja, odpiranje vrat/oken, temperaturna nihanja itd.

SmartThings ponuja zmožnosti oddaljenega dostopa, kar omogoča nadzor nad pametnimi napravami in spremljanje njihovega doma od koder koli z internetno povezavo. Ne glede na to, ali ste doma ali zdoma, lahko uporabljate aplikacijo za preverjanje stanja naprave, prilagajanje nastavitev in prejemanje obvestil.

SmartThings je združljiv s priljubljenimi glasovnimi pomočniki, kot sta Amazon Alexa in Google Assistant, kar omogoča upravljanje pametnih naprav z glasovnimi ukazi. To prostoročno upravljanje doda udobje in dostopnost izkušnji pametnega doma.

: SmartThings ponuja izbirne storitve nadzorovanje doma, vključno z varnostnimi funkcijami, kot so zaznavanje vdorov, zaznavanje dima in ogljikovega monoksida ter zaznavanje puščanja vode. Tako ste varnejši in lažje ukrepate v primeru, da se v vašem domu kaj pripeti.

Aplikacija SmartThings uporabnikom ponuja celovito in prilagodljivo rešitev pametnega doma: nadzor, avtomatizacijo in nadzorne zmogljivosti za širok nabor povezanih naprav.

smartthings

Spoznajte več – dogovorite se za srečanje z našimi prodajnimi svetovalci TUKAJ.

 
Dodajte izdelke za primerjavo