samair-logo-samsung

Toplotna črpalka EHS MONO do 65 °C samo z zunanjo enoto

SAMSUNG predstavlja visokozmogljivo toplotno črpalko MONO, ki za svoje delovanje uporablja le zunanjo enoto in jo z upravljalnim kompletom Samsung MONO povežemo z drugo opremo. Na voljo je tudi v kombinaciji ClimateHub Mono – hranilnik vode 200 ali 260 l, z že vključenim hidravličnim sistemom, kar oljaša namestitev in uporabo.

Visoka zmogljivost pri nizkih temperaturah

Toplotna črpalka Samsung EHS MONO vsebuje inverterski kompresor, ki deluje optimalno glede na zunanjo temperaturo in ponuja 90-odstotno ogrevalno zmogljivost pri -10 °C ter zanesljivo zaščito pred zmrzovanjem pri
-25 °C

Za talno in radiatorsko ogrevanje

Toplotna črpalka EHS MONO uporablja visoko učinkovit plin R32, ki vodo ogreje do 65 °C. EHS MONO lahko priklopimo tako na talno kot tudi radiatorsko ogrevanje.

Kompaktne, lahke enote za enostavno namestitev

Samsung EHS MONO ima kompaktno, lahko zunanjo enoto. Edinstven okvir zunanje enote je 40 odstotkov manjši, bolj kompakten in lažji od konkurenčnih izdelkov.

Tiho delovanje

Za izpolnitev vseh strožjih zahtev v zvezi s hrupom omogoča Samsung zmanjšanje ravni hrupa z uporabo 4-stopenjskega tihega načina. Glede na specifične modele v posebnih pogojih delovanja je mogoče doseči ravni do 35 dB (A).

Intuitivno upravljanje

Samsungov upravljalnik na dotik omogoča nastavitve temperature, nadzor energije, nastavitev poletnega časa in hitro odpravo napak. Uporabniku omogoča upravljanje različnih temperaturnih nastavitev, kar pomeni, da je mogoče učinkovito istočasno uravnavati radiatorje in talno ogrevanje.

Plin R32

EHS MONO za svoje delovanje uporablja plin R32, ki ima ničelni dejavnik škodljivosti za ozon (ODP) in nižji potencial globalnega segrevanja (GWP) kot konvencionalne hladilne tekočine, zato je veliko prijaznejša okolju.

Visoka energetska učinkovitost A++

Toplotna črpalka Samsung MONO je ena izmed najučinkovitejših toplotnih črpalk na trgu, saj ima energijsko oznako A+++. Namenjena je tako za novogradnje kot tudi za prenove, saj zmore ogreti vodo do 65 °C.

EHS MONO toplotno črpalko dobite v dveh različnih izvedbah:
• ClimateHub, poleg zunanje enote je v notranji enoti integriran hranilnik sanitarne vode z 200 ali 260 litri prostornine.
• Monoblok, vse je v zunanji enoti, v hiši se nahajata le elektro grelnik in nadzorni komplet. Enota lahko deluje brez ali pa z dodatnim hranilnikom sanitarne vode poljubne velikosti. Ta izvedba je cenovno zelo ugodna.
Obe izvedbi lahko dobite v velikostih 5, 8, 12 in 16 kW.

Toplotna črpalka EHS MONO zna istočasno nadzirati tako radiatorje kot tudi talno ogrevanje. Vsi modeli so opremljeni s funkcijo hlajenja. Opcijsko imajo tudi Wi-Fi upravljalnik, prek katerega lahko toplotno črpalko upravljate s pametnim telefonom. V kolikor imate na vašem telefonu tudi aplikacijo Bixby (Samsung), boste lahko toplotno črpalko glasovno nadzorovali celo na daljavo.

Brošura

MONO brez notranje enote

EHS MONO uporablja zunanjo enoto, ki vključuje večino hidravličnih delov, zato v vaši hiši ne zahteva dosti prostora. Enota ne potrebuje povezave s hladilnim sredstvom, zato je montaža enostavnejša in hitrejša.

Nadzorni komplet

Nadzorni komplet je vmesnik, ki omogoča povezavo z drugo hidravlično in ogrevalno opremo kot na primer tro-potni motorni pogon za hranilnik sanitarne vode, upravljanje dodatnega grelnika, obtočne črpalke in drugo. S tem nadzornim kompletom, ki vsebuje tudi moderen Samsungov upravljalnik, lahko seveda upravljate tudi zunanje enote Samsung MONO, kar ustvari idealno uravnavanje temperature v vašem bivalnem prostoru.

ClimateHub – enota z integriranim hranilnikom tople vode Kompaktna zasnova

Samsung ClimateHub je notranja hidro enota toplotne črpalke z integriranim velikim, 200 ali 260-litrskim hranilnikom tople vode za gospodinjstvo. Z njo bomo prihranili precej prostora, saj v notranjosti potrebujemo le prostor kvadrature manj kot 0,42 m2.

Pripravljeno za pametno omrežje

Samsung toplotne črpalke se povezujejo na vse fotovoltaične module, priporočamo pa vgradnjo Samsung fotovoltaičnih modulov. Pripravljenost pametnega omrežja uporabnikom omogoča vse prednosti gospodarstva in trajnostne oskrbe z električno energijo. Zahvaljujoč funkciji omogočanja uporabe fotovoltaičnih celic je sistem mogoče povezati in tako varčevati z energijo iz obnovljivih virov.

Nemoteno servisiranje

S priročnim dostopom samo s sprednje strani in možnostmi intuitivnega servisiranja, ki jo omogočata kartica Micro SD in aplikacije Samsung S-Checker, lahko kar na sprednji strani toplotne črpalke odpravite morebitne težave.

Posvetujte se s strokovnjakom SamAir, d. o. o., pred nakupom toplotne črpalke

Vas zanima, katera toplotna črpalka je primerna za vas? Ali ste upravičeni do sredstev Eko sklada? Kakšen bo vaš prihranek pri ogrevanju s toplotno črpalko Samsung? Pišite nam na info@samair.si in pridobite vse potrebne odgovore pred nakupom. Prodajni svetovalci za klimatizacijo Samsung pri podjetju SamAir, d. o. o., pa so za vas na voljo tudi po nakupu, saj nudimo servisne storitve in vam tako pomagamo pri morebitnih težavah, vprašanjih…

Pošljite povpraševanje prek spodnjega obrazca in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času, ali pa nas pokličite 820 505 16 (Ljubljana, Domen), 820 502 06 (Maribor, Andraž). Več tukaj.

  Oddajte povpraševanje

  Želite optimalno rešitev ogrevanja/hlajenja vašega doma ali poslovnega prostora?

  Kakšno rešitev iščete?

  Za kakšen objekt iščete rešitev?

  Stanje objekta:

  Trenutni način ogrevanja če gre za prenovo:

  Velikost prostora za ogrevanje hlajenje v m2:

  Se nameravate na subvencijo Eko sklada prijavili z enim ali več ukrepi?
  Na Eko sklad se želim prijaviti samo za področje klimatizacijeNa Eko sklad se želim prijaviti z več ukrepiO tem še ne razmišljam – želim izvedeti večEko sklad me ne zanima

  Zaupajte nam naslov, kje bi se želeli dogovoriti za ogled objekta:

  Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Email
   
  Dodajte izdelke za primerjavo