samair-logo-samsung

Samsung EHS Mono HT Quiet je visokotemperaturna toplotna črpalka, ki je idealna za prenove in starejše domove. Ta toplotna črpalka združuje napredne funkcije in nove tehnologije, da doseže visoke temperature vode in nizke ravni hrupa. Poleg tega ta elegantno oblikovana toplinska črpalka zanesljivo zagotavlja 100 % ogrevalno zmogljivost tudi pri izjemno nizkih temperaturah (do -25 °C). Je enostavna a namestitev in vzdrževanje.

Učinkovito ogrevanje

Samsung EHS Mono HT Quiet je toplotna črpalka, ki zagotavlja energetsko učinkovito ogrevanje (SCOP A +++) in toplo vodo za vaš dom. Za proizvodnjo 5,0 kW energije porabi le približno 1 kW elektrike, preostanek pa pridobi iz zraka.

Toplotna črpalka Samsung HT Quiet
Toplotna črpalka Samsung HT Quiet

Ogrevanje vode do 70 °C

Veliko hiš v Evropi uporablja stare radiatorje, ki za učinkovito ogrevanje prostorov zahtevajo temperaturo vode 65 °C ali več. Večina običajnih toplotnih črpalk deluje pri temperaturah med 55 °C – 60 °C. Nova toplotna črpalka EHS Mono HT Quiet pa lahko dosledno zagotavlja vročo vodo do 70 °C za ogrevanje doma. To jo lahko naredi primerno kot nadomestilo plinskih kotlov, saj zagotavlja visoko temperaturo izhodne vode.

Zmanjšanje hrupa

Zmogljivost zmanjšanja hrupa 35 dB (A) zahvaljujoč inovativnim tehnologijam zmanjševanja hrupa, EHS Mono HT Quiet (certificiran s strani Quiet Mark) deluje pri hrupnih ravneh že od 35 dB (A)⁶, z uporabo 4-stopenjskega načina Quiet. Zunanja enota toplotne črpalke ima dvo plastno, zvočno izolacijsko sistem, opremljeno z patentiranim Groove Grid Felt design, ki učinkovito blokira in absorbira hrup, ki ga povzročajo kompresijski deli in vibracije.

Premium oblika

Samsung EHS Mono HT Quiet se popolnoma zlije z zunanjostjo vsake stavbe in je na voljo v temno sivi barvi, ki ustreza trenutnemu oblikovalskemu trendu za sodobne zunanje fasade. Zunanja enota, visoka približno 1 m, je opremljena z novo horizontalno črno rešetko, ki skriva notranje mehanizme pred pogledom.

Enostavna namestitev in vzdrževanje

Zunanja enota Samsung EHS Mono HT Quiet je zasnovana za enostavno namestitev in vzdrževanje. Notranji deli toplinske črpalke so enostavno dostopni preko stranskega panela, ki se odstrani z odvijanjem treh vijakov. To bistveno prihrani čas in napor med postopkom namestitve in vzdrževanja. Zanesljiva ogrevalna zmogljivost pri -25 °C.

Ta toplinska črpalka je sposobna zagotavljati 100% ogrevalno zmogljivost tudi pri izjemno nizkih temperaturah (do -25 °C²). Njen povečan toplotni izmenjevalnik prenaša več toplote naenkrat, nov Scroll kompresor pa stisne hladilno sredstvo pri višjem tlaku, zato zanesljivo deluje pri nizkih temperaturah.

 
Dodajte izdelke za primerjavo