samair-logo-samsung

Toplotna črpalka EHS SPLIT do 65 °C s hladilnim sredstvo R32 ali R410A

Toplotna črpalka Samsung SPLIT ima energijsko oznako A+++ in je ena izmed najučinkovitejših toplotnih črpalk na trgu.

Toplotna črpalka EHS SPLIT je sestavljena iz notranje in zunanje enote, ki sta med seboj povezani z bakrenima cevema, v katerih je hladilno sredstvo R32 ali R410A. Model EHS SPLIT R32 uporabljamo tako za talno ogrevanje kot tudi visokotemperaturne radiatorje, saj dosega temperaturo do 65 °C.

Model EHS SPLIT R410A dosega temperaturo 55 °C in se uporablja za talno ogrevanje in nizkotemperaturne radiatorje.
EHS SPLIT toplotna črpalka je na voljo v dveh različnih izvedbah:
• Notranja enota ClimateHub z integriranim hranilnikom za ogrevanje sanitarne vode (200 ali 260 litrov prostornine). Na voljo je le model R32 velikosti 4, 6 in 9 kW.
• Stenska notranja enota se uporablja brez ali z dodatnim hranilnikom sanitarne vode. Na voljo je model R32 velikosti 4, 6 in 9 kW ter model R410A velikosti 12 in 16 kW.

Vsi modeli so opremljeni s funkcijo hlajenja. Opcijsko imajo tudi Wi-Fi upravljalnik prek katerega lahko toplotno črpalko upravljate s pametnim telefonom. V kolikor imate na vašem telefonu aplikacijo Bixby (Samsung), lahko toplotno črpalko glasovno upravljate celo na daljavo.

Brošura Split

Toplotna črpalka EHS SPLIT R32 – značilnosti

Toplotna črpalka EHS SPLIT dosega vrhunsko energetsko učinkovitost – SCOP A +++

Bodite brez skrbi glede stroškov ogrevanja, saj ima EHS SPLIT najvišjo oceno energetske učinkovitosti SCOP A+++ za celoten obseg zmogljivosti (testirano po EN14825). Dokazano je, da deluje z visoko stopnjo učinkovitosti in dosega dobre ogrevalne lastnosti s hladilnim sredstvom R32, ki ima visoko nazivno zmogljivost, kar zagotavlja zadostno ogrevalno zmogljivost pri nizkih temperaturah.

Za talno in radiatorsko ogrevanje

Toplotna črpalka EHS SPLIT uporablja visoko učinkovito hladilno sredstvo R32, ki vodo ogreje do 65 °C. EHS SPLIT učinkovito deluje tako na talno kot tudi radiatorsko ogrevanje.

Intuitivno upravljanje

Samsungov upravljalnik na dotik omogoča nastavitve temperature, nadzor energije, nastavitev poletnega časa in hitro odpravo napak. Uporabniku omogoča upravljanje različnih temperaturnih nastavitev, kar pomeni, da je mogoče učinkovito uravnavati visokotemperaturne radiatorje in nizkotemperaturno talno ogrevanje. Upravljalnik omogoča regulacijo zunanjega mešalnega kroga za talno ogrevanje in direktnega kroga radiatorskega ogrevanja.

Tiho delovanje

Za izpolnitev vseh strožjih zahtev v zvezi s hrupom omogoča Samsung zmanjšanje ravni hrupa z uporabo 4-stopenjskega tihega načina. Glede na specifične modele v posebnih pogojih delovanja je mogoče doseči ravni do 35 dB (A).

Toplotne črpalke EHS SPLIT R410A – značilnosti

Prilagodljivost

Toplotna črpalka EHS SPLIT R410A je vsestranski sistem, pri katerem lahko stensko notranjo enoto povežemo s talnim ogrevanjem in nizkotemperaturnimi radiatorji, ogrevamo pa tudi sanitarno toplo vodo. Naš hidravlični sistem je združljiv s široko paleto dodatnih izdelkov, kot so termostati, sončni kolektorji in rezervni kotli.

Visoka zanesljivost

EHS SPLIT vključuje številne izboljšave, ki skupaj ustvarjajo vrhunsko zmogljivost. Tih ventilator in izbira tihega načina delovanja bosta zadovoljila tako zahtevne kupce kot tudi njihove sosede. Naš sistem EHS ustvarja popolne življenjske pogoje.

Optimizirana sezonska učinkovitost

EHS SPLIT zagotavlja učinkovito delovanje v vseh letnih časih. Zmogljivost ogrevanja je optimizirana glede na dejansko delovno temperaturo. Zagotavlja izjemno učinkovitost z okolju prijaznim dizajnom.

Manjša poraba energije in prihranek denarja

Prihranite energijo z naprednimi funkcijami. Dvosmerni nadzor optimizira temperaturo v dveh ločenih conah. Funkcija Photovoltaic Enabled preverja stanje fotovoltaičnih modulov in zmanjšuje porabo električne energije v omrežju. Smart Grid Ready pa vam pomaga izkoristiti ekonomično in trajnostno električno energijo.

Enostaven daljinski upravljalnik s pametnim telefonom – SmarthThings

Nadzirajte svoj Samsung EHS na poti. Pametna povezljivost vam omogoča, da jo vklopite / izklopite kjer koli z aplikacijo SmartThings.* Poleg tega lahko z upravljanjem na dotik nadzorujete način in nastavitve, načrtujete vklop/izklop, spremljate porabo energije, prilagodite nastavitev poletnega časa in zaznavate napake. * Na voljo za naprave iPhone in Android. Zahteva povezavo Wi-Fi, račun Samsung in izbirni komplet Wi-Fi (MIM-H04N)

ClimateHub – enota z integriranim hranilnikom tople vode

Kompaktna zasnova

Samsung ClimateHub je notranja hidro enota toplotne črpalke z integriranim hranilnikom tople vode za gospodinjstvo, velikim 200 ali 260 litrov. Z njo bomo prihranili precej prostora, saj v notranjosti potrebujemo le prostor kvadrature manj kot 0,42 m2.

Pripravljeno za pametno omrežje

Samsung toplotne črpalke se povezujejo na vse fotovoltaične module, priporočamo pa vgradnjo Samsung fotovoltaičnih modulov. Pripravljenost pametnega omrežja uporabnikom omogoča vse prednosti gospodarstva in trajnosti oskrbe z električno energijo. Zahvaljujoč funkciji omogočanja uporabe fotovoltaičnih celic je sistem mogoče povezati in tako varčevati z energijo iz obnovljivih virov.

Pred nakupom toplotne črpalke se posvetujte s strokovnjakom SamAir, d. o. o.

Vas zanima, katera toplotna črpalka je primerna za vas? Ali ste upravičeni do sredstev Eko sklada? Kakšen bo vaš prihranek pri ogrevanju s toplotno črpalko Samsung? Pišite nam na info@samair.si in pridobite vse potrebne odgovore pred nakupom. Prodajni svetovalci za klimatizacijo Samsung pri podjetju SamAir, d. o. o., pa so za vas na voljo tudi po nakupu, saj nudimo servisne storitve in vam tako pomagamo pri morebitnih težavah, vprašanjih…

Pošljite povpraševanje prek spodnjega obrazca in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času, ali pa nas pokličite 820 505 16 (Ljubljana, Domen), 820 502 06 (Maribor, Andraž). Več tukaj.

  Oddajte povpraševanje

  Želite optimalno rešitev ogrevanja/hlajenja vašega doma ali poslovnega prostora?

  Kakšno rešitev iščete?

  Za kakšen objekt iščete rešitev?

  Stanje objekta:

  Trenutni način ogrevanja če gre za prenovo:

  Velikost prostora za ogrevanje hlajenje v m2:

  Se nameravate na subvencijo Eko sklada prijavili z enim ali več ukrepi?
  Na Eko sklad se želim prijaviti samo za področje klimatizacijeNa Eko sklad se želim prijaviti z več ukrepiO tem še ne razmišljam – želim izvedeti večEko sklad me ne zanima

  Zaupajte nam naslov, kje bi se želeli dogovoriti za ogled objekta:

  Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Email
   
  Dodajte izdelke za primerjavo