samair-logo-samsung

Toplotna črpalka EHS TDM Plus s samo eno zunanjo enoto za delovanje več notranjih enot

Sistem Samsung TDM Plus s samo eno zunanjo enoto nudi ogrevanje, hlajenje in proizvodnjo tople sanitarne vode. Zunanja enota se direktno povezuje s klimatskimi napravami in tako omogoča popolno udobje samo z eno zunanjo enoto.

Sestavljena je iz notranje in zunanje enote, ki sta med seboj povezani zbakrenima cevema, v katerih je hladilno sredstvo R410A.

Toplotna črpalka TDM PLUS je na voljo v dveh različnih izvedbah:
• Notranja enota ClimateHub z integriranim hranilnikom za ogrevanje sanitarne vode (200 ali 260 litrov prostornine).
• Stenska notranja enota se uporablja brez ali z dodatnim hranilnikom sanitarne vode.
Obe izvedbi lahko povežemo še drugimi notranjimi enotami (stenska, talna, kanalska klimatska naprava).

Model TDM Plus s hranilnikom tople vode ClimateHub ima intuitiven upravljalnik z barvnim zaslonom na dotik v več jezikih. Vključen ima rezervni grelnik, ki zagotavlja neprekinjeno ogrevanje. Omogoča preprosto servisiranje s samo sprednje strani. Model TDM Plus s stensko enoto lahko namestimo brez ali z dodatnim, ločenim hranilnikom tople vode.

Brošura TMD

Značilnosti toplotne črpalke TDM s stensko notranjo enoto

EHS TDM z notranjo stensko hidro enoto

EHS TDM omogoča ogrevanje in hlajenje prek sistemov zrak-zrak in zrak-voda, tako da je najboljša rešitev za vse letne čase. EHS TDM zahteva namestitev samo ene zunanje enote. Pametno upravljanje delovanja TDM omogoča, da ena zunanja enota deluje za obe funkcionalnosti, kar omogoča znižanje stroškov pri klimatizaciji prostorov in s tem prihranke.

Zrak-zrak in zrak-voda

Ogrevanje in hlajenje zrak-zrak prinaša udobje v vašem domu, hkrati pa hitro dosega stabilno temperaturo. EHS TDM se lahko uporablja za hlajenje poleti in ogrevanje pozimi. Ogrevanje in hlajenje zrak-voda popolno in stroškovno učinkovito uravnava mikroklimo. Učinkovit sistem uporablja energijo zunanjega zraka za ogrevanje radiatorjev, talnega gretja in sanitarne vode.

Hitro ogrevanje s tehnologijo TDM

Talno ogrevanje je dobro poznano kot optimalna možnost za udobno ogrevanje v zaprtih prostorih. Po vklopu talnega ogrevanja se prostor segreje v 4 do 8 urah. Samsung TDM tehnologija, prva tovrstna v Evropi, pospeši ogrevanje z dvojnim virom ogrevanja. EHS TDM distribuira vroč zrak in zagotavlja, da je s talnim ogrevanjem prostor hitro in udobno topel.

Uporaba v vseh letnih časih

Samsung EHS lahko uporabljate celo leto – ne glede na podnebje – saj lahko eno samo zunanjo enoto uporabljate tako za hlajenje kot ogrevanje z obema sistemoma, zrak-zrak ali zrak-voda. Samsung EHS TDM ponuja široko združljivost.

 

ClimateHub – enota z integriranim hranilnikom vode

Kompaktna zasnova

Rešitev Samsung ClimateHub je zgrajena okrog kompaktnega hranilnika sanitarne tople vode velikosti 200 ali 260 litrov. Kompaktna in modularna zasnova omogoča preprosto integracijo v kuhinjo, pralnico, utility in podobno.

Pripravljeno za pametno omrežje in omogočeno za sončne celice

Pripravljenost pametnega omrežja uporabnikom omogoča vse prednosti gospodarjenja in trajnosti oskrbe z električno energijo.

Intuitivno upravljanje

Samsungov upravljalnik na dotik je na voljo v več jezikovnih različicah in je opremljen s svetlim barvnim zaslonom – omogoča nastavitve temperature, nadzor energije, nastavitev poletnega časa in hitro odpravljanje napak.

Tiho delovanje

Za izpolnitev vseh strožjih zahtev v zvezi s hrupom omogoča Samsung ClimateHub zmanjšanje ravni hrupa z uporabo 4-stopenjskega tihega načina. Glede na specifične modele v posebnih pogojih delovanja je mogoče doseči ravni do 35 dB (A).

Pametna povezljivost

Upravljalnik na dotik uporabniku omogoča upravljanje različnih temperaturnih nastavitev, kar pomeni, da je mogoče učinkovito uravnavati radiatorje in nizkotemperaturno talno ogrevanje.

 

Notranje enote

Izberite najprimernejšo notranjo enoto glede na notranjo opremo ali glede na funkcionalnost prostora. Na voljo so stenske, kanalske in talne enote.

TDM Plus WindFreeTM Deluxe

WindFreeTM Deluxe je stenska klimatska naprava čudovitega dizajna, prav tako pa bo uporabnikom nudila veliko udobja, saj WindFreeTM tehnologija združuje raznolike funkcionalnosti, razvite posebej za doseganje najvišjega udobja uporabnikov (varčevanje energije, pršenje zraka namesto direktnega pihanja, napredno upravljanje prek Wi-Fi, filter Easy Plus…).

Kanalski enoti Slim in MSP

Kanalska klimatska naprava je skrita naprava, vidne so samo rešetke. Na voljo sta dve notranji enoti: ozka kanalska enota in kanalska enota MSP. Ozka kanalska enota Slim meri v višino le 199 mm. Priporočamo jo vsem, ki imajo nizke strope. Kanalska enota MSP je debelejša in ima sposobnost premagovanja večjih tlačnih razlik. Uporabljamo je takrat, kadar imamo daljše kanale ali pa potrebujemo večjo moč hlajenja. Obe napravi imata vgrajeni črpalki kondenzata (750 mm H2O), ionizator SPi pa je na voljo opcijsko.

Talna enota TDM Plus

Talno stenska enota ima ločena izpusta za zrak, zgoraj za hlajenje in spodaj za ogrevanje, da se prepreči razslojevanje. Je zelo ozka, saj v globino meri le 199 mm. Prav tako ima trajni pralni filter, funkcijo samodejnega ponovnega vklopa in vgrajen SPI ionizator.

Pred nakupom toplotne črpalke se posvetujte s strokovnjakom SamAir, d. o. o.

Vas zanima, katera toplotna črpalka je primerna za vas? Ali ste upravičeni do sredstev Eko sklada? Kakšen bo vaš prihranek pri ogrevanju s toplotno črpalko Samsung? Pišite nam na info@samair.si in pridobite vse potrebne odgovore pred nakupom. Prodajni svetovalci za klimatizacijo Samsung pri podjetju SamAir, d. o. o., pa so za vas na voljo tudi po nakupu, saj nudimo servisne storitve in vam tako pomagamo pri morebitnih težavah, vprašanjih…

Pošljite povpraševanje prek spodnjega obrazca in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času, ali pa nas pokličite 820 505 16 (Ljubljana, Domen), 820 502 06 (Maribor, Andraž). Več tukaj.

  Oddajte povpraševanje

  Želite optimalno rešitev ogrevanja/hlajenja vašega doma ali poslovnega prostora?

  Kakšno rešitev iščete?

  Za kakšen objekt iščete rešitev?

  Stanje objekta:

  Trenutni način ogrevanja če gre za prenovo:

  Velikost prostora za ogrevanje hlajenje v m2:

  Se nameravate na subvencijo Eko sklada prijavili z enim ali več ukrepi?
  Na Eko sklad se želim prijaviti samo za področje klimatizacijeNa Eko sklad se želim prijaviti z več ukrepiO tem še ne razmišljam – želim izvedeti večEko sklad me ne zanima

  Zaupajte nam naslov, kje bi se želeli dogovoriti za ogled objekta:

  Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Email
   
  Dodajte izdelke za primerjavo