samair-logo-samsung

Samsung DVM rešitve – toplotne črpalke za večje objekte

Ali imate večji objekt, kot je gostišče, manjši hotel ali večjo stanovanjsko hišo in ne najdete dovolj velike toplotne črpalke? Nimate mojstrov za izvedbo? Samsung DVM sistem ima rešitev

Brošura

Samsungov sistem DVM Hydro je na voljo v dveh različicah za različne potrebe uporabnikov. DVM Hydro HE zagotavlja vodo pri srednji temperaturi 50 °C, napredna tehnologija Cascade Cycle sistema DVM Hydro HT pa vodo segreje do 80 °C.

Enostavna namestitev

Samsungov sistem DVM Hydro lahko uporabljate samostojno ali v kombinaciji z različnimi notranjimi enotami, ki lahko ogrevajo in hladijo (samo sistem HE).

Enostavno upravljanje – individualno ali centralno

Samsungov sistem DVM Hydro lahko upravljate neodvisno ali centralno skupaj z različnimi Samsungovimi sistemi DVM. Za samostojno uporabo na posameznih mestih ima lasten nadzorni sistem, uporaba Samsungovega upravljalnika DVM S pa omogoča integracijo v različne sisteme DVM.

Samsung DVM Hydro HE

DVM Hydro HE zagotavlja vodo pri srednji temperaturi 50 °C. Z njo lahko tudi hladimo. Uporablja se za priklop na talno ogrevanje, konvektorje in nizkotemperaturne radiatorje. Ne glede na vaše zahteve obstaja popolna rešitev, ki ustreza vašim zahtevam.

Samsung DVM Hydro HT

Proizvodnja tople vode s tehnologijo dveh kompresorjev zagotavlja izjemno nizke stroške ogrevanja tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah.

Pri ogrevanju sanitarne tople vode v javnih objektih se brez uporabe dodatnih električnih grelnikov zagotavlja pogoj za preprečevanje razvoja legionele, saj zmore enota ogreti vodo na 80 °C.

Pred nakupom toplotne črpalke se posvetujte s strokovnjakom SamAir, d. o. o.

Vas zanima, katera toplotna črpalka je primerna za vas? Ali ste upravičeni do sredstev Eko sklada? Kakšen bo vaš prihranek pri ogrevanju s toplotno črpalko Samsung? Pišite nam na info@samair.si in pridobite vse potrebne odgovore pred nakupom. Prodajni svetovalci za klimatizacijo Samsung pri podjetju SamAir, d. o. o., pa so za vas na voljo tudi po nakupu, saj nudimo servisne storitve in vam tako pomagamo pri morebitnih težavah, vprašanjih…

Pošljite povpraševanje prek spodnjega obrazca in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času, ali pa nas pokličite 820 505 16 (Ljubljana, Domen), 820 502 06 (Maribor, Andraž). Več tukaj.

  Oddajte povpraševanje

  Želite optimalno rešitev ogrevanja/hlajenja vašega doma ali poslovnega prostora?

  Kakšno rešitev iščete?

  Za kakšen objekt iščete rešitev?

  Stanje objekta:

  Trenutni način ogrevanja če gre za prenovo:

  Velikost prostora za ogrevanje hlajenje v m2:

  Se nameravate na subvencijo Eko sklada prijavili z enim ali več ukrepi?
  Na Eko sklad se želim prijaviti samo za področje klimatizacijeNa Eko sklad se želim prijaviti z več ukrepiO tem še ne razmišljam – želim izvedeti večEko sklad me ne zanima

  Zaupajte nam naslov, kje bi se želeli dogovoriti za ogled objekta:

  Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Email
   
  Dodajte izdelke za primerjavo