samair-logo-samsung

Visokotemperaturna toplotna črpalka EHS Mono HT Quiet za ogrevanje radiatorjev

Oktobra 2022 je Samsung predstavil visokotemperaturno toplotno črpalko z izjemno tihim delovanjem. Toplotna črpalka EHS Mono HT Quiet je odlična rešitev za ogrevanje starejših stavb, ki potrebujejo višjo izhodno temperaturo izhodne vode.

Samsung izkazuje izjemno proaktivnost pri doseganju zastavljenih podnebnih ciljev Evropske unije – ničelna emisije toplogrednih plinov do leta 2050. Samsung se zaveda, da je ključna vloga pri doseganju tega cilja urediti primerno ogrevanje v stanovanjskih in poslovnih stavbah. V ta namen je predstavil EHS Mono HT Quiet, ki predstavlja eno izmed trajnostnih energetskih rešitev, saj je pri delovanju toplotne črpalke, kar 75 % porabljene energije obnovljive.

Toplotna črpalka EHS Mono HT Quiet je odlična rešitev za ogrevanje starejših stavb, ki potrebujejo višjo izhodno temperaturo izhodne vode.

EHS Mono HT Quiet je naslednja generacija visokotemperaturne toplotne črpalke s tihim delovanjem, idealna v času, ko si mnogi posamezniki in podjetja prizadevajo, da bi domove in poslovne prostore v prihodnosti naredili bolj energetsko učinkovite.

Nova toplotna črpalka bo tako zadovoljila potrebe gospodinjstev, ki se ogrevajo na radiatorje. Veliko domov v Evropi uporablja radiatorje, ki za učinkovito ogrevanje prostorov potrebujejo temperaturo tople vode 65 °C ali več. Zato je Samsungova EHS Mono HT Quiet, odlična rešitev za ogrevanje starejših prostorov, saj lahko dosledno zagotavlja toplo vodo do 70 °C. Večina toplotnih črpalk običajno deluje pri temperaturah med 40 °C in 60 °C izhodne tople vode, s čimer pa potrebam za ogrevanje v starejših stavbah ne bi zadostile.

Tiho delovanje

Najtišja toplotna črpalka Samsung do sedaj. To ji omogoča njena zgradba in napredni materiali.

Sodobna oblika

Toplotna črpalka EHS Mono HT Quiet vas bo prepričala s svojo izjemno zunanjostjo. Enota je zelo nizka (v višino meri le 1 m), tako, da se poda tudi pod balkon.  

Toplotna črpalka EHS Mono HT Quiet vas bo prepričala s svojo izjemno zunanjostjo.

Napredne tehnologije

Napredne tehnologije omogočajo tej toplotni črpalki zagotoviti 100-odstotno zmogljivost ogrevanja* tudi v izjemno hladnem vremenu (temperature do -25°C).

Izjemna učinkovitost

Toplotna črpalka zagotavlja energetsko učinkovito ogrevanje in toplo vodo. Za proizvodnjo 5,0 kW energije porabi le približno 1 kW električne energije, ostalo pa zbere iz zraka. Dosega sezonski koeficient učinkovitosti A+++.

Tiho delovanje

Z naprednimi tehnologijami za zniževanje glasnosti ima toplotna črpalka EHS Mono HT Quiet 4 stopnje zniževanja glasnosti. Deluje lahko z glasnostjo 35 d(BA).

Quiet Mark

Prejela je certifikat Qiet Mark. Certifikat Quiet Mark podeljuje združenje za zmanjševanje emisij zvoka, ki s pomočjo testiranj in ocenjevanj produktov v različnih kategorijah prepoznajo najtišje izdelke, v različnih sektorjih: gospodinjski aparati in tehnologije, gradbeni materiali in izdelki komercialnega sektorja. Certifikat velja le za ozemlje Združenega kraljestva in Evrope.

Enostavna montaža in servisiranje

Dostopnost do notranjosti enote poenostavi nameščanje in vzdrževanje enote. Notranji deli so lahko dostopni prek stranske plošče.

Izberite svojo toplotno črpalko

Na voljo je v treh močeh: 8 kW, 12 kW, 14 kW.

  Oddajte povpraševanje

  Želite optimalno rešitev ogrevanja/hlajenja vašega doma ali poslovnega prostora?

  Kakšno rešitev iščete?

  Za kakšen objekt iščete rešitev?

  Stanje objekta:

  Trenutni način ogrevanja če gre za prenovo:

  Velikost prostora za ogrevanje hlajenje v m2:

  Se nameravate na subvencijo Eko sklada prijavili z enim ali več ukrepi?
  Na Eko sklad se želim prijaviti samo za področje klimatizacijeNa Eko sklad se želim prijaviti z več ukrepiO tem še ne razmišljam – želim izvedeti večEko sklad me ne zanima

  Zaupajte nam naslov, kje bi se želeli dogovoriti za ogled objekta:

  Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Email
   
  Dodajte izdelke za primerjavo