samair-logo-samsung

Tehnologija Wind-FreeTM

SAMSUNG WINDFREE PURE 1.0

Klimatska naprava z ogrevanjem in hlajenjem je zelo dobrodošla ne samo za hlajenje vročih poletnih dni, ampak tudi za prehodna sezonska obdobja, ko so dnevi še vroči, zvečer pa si že radi malo ogrejemo dom.

Wind-FreeTM za udobje bivanja

Samsung Climate Solutions zagotavlja visoko zmogljivost in učinkovitost in zagotavlja, da imamo doma in v službenem okolju zdravo in udobno mikroklimo – vse ob hkratnem zniževanju stroškov. Na voljo je več modelov klimatskih naprav z različnimi funkcionalnostmi, zato se najde primerna klimatska naprava za vsak prostor.

Klimatska naprava za prihranek pri energiji

Zagotovo je odločitev za nakup klimatske naprave s tehnologijo Wind-FreeTM prava odločitev, saj klimatska naprava v delovanju porabi zelo malo elektrike. Ravno prihranek pri energiji je eden izmed pomembnih dejavnikov, zakaj se vse več kupcev odloča za nakup Samsungovih klimatskih sistemov Wind-FreeTM.

Klimatska naprava z Wind-FreeTM ohladi prostor v treh stopnjah

Klimatske naprave z Wind-FreeTM tehnologijo sledijo tristopenjskemu načinu hlajenja. V prvi stopnji se prostor hitro ohladi v načinu hitrega hlajenja Fast Cooling. V drugi stopnji klima optimizira stopnjo vlažnosti v prostoru, v tretji stopnji pa se aktivira način hlajenja Wind-FreeTM Cooling, ki ohranja nivo temperature in vlažnosti za popolno udobje, brez neposrednega pihanja, samo prijetno pršenje zraka.

Plin R32

Za svoje delovanje uporabljajo klimatske naprave s tehnologijo Wind-FreeTM plin R32. R32 ima potencial globalnega segrevanja (GWP) 675, kar je bistveno nižje od GWP R410A (2088). Ti novi izdelki so okolju prijaznejši. Medtem ko so hladilna sredstva bistveni del klimatske naprave, R32 v primerjavi z R410A (če pušča v ozračje) zmanjša vpliv na okolje za 68 %, je nestrupen in ga je enostavno reciklirati. Ima potencial za zmanjšanje ozonskega plašča (ODP) nič, visoko hladilno zmogljivost in toplotno prevodnost, kar pomeni največjo učinkovitost in 30-odstotno zmanjšanje polnilne prostornine.

Preprosto upravljanje klimatske naprave

Posebna tehnologija Smart Control s pomočjo aplikacije, nameščene na pametnem telefonu, omogoča daljinsko upravljanje klimatske naprave v vsakem trenutku – od kjerkoli in kadarkoli.

Nočni način delovanja

S pomočjo funkcije Wind-FreeTM Good Sleep si zagotovite primerne pogoje za spanje. Deluje v treh korakih:

  • nastavitev stopnje začetek spanja (do 1 ure),
  • globoko spanje (med 2 do 7 ur),
  • prebujanje (do 1 ure).

Po 8-ih urah se klimatiziranje nastavi v normalno delovanje.

Enote Wind-FreeTM na voljo v treh modelih

Samsungove enote Wind-FreeTM so na voljo v treh modelih, tako da primerne za skorajda vsak prostor:

  • stenska namestitev.
  • 1-smerna kaseta,
  • 4-smerna kaseta.

Stenske enote Wind-FreeTM

Samsungova tehnologija Wind-FreeTM je na voljo v treh stenskih klimatskih napravah z različnimi funkcionalnostmi:

  • Wind-FreeTM Elite,
  • Wind-FreeTM Avant,
  • Wind-FreeTM Comfort.

Vse tri stenske klimatske naprave imajo čudovit, eleganten dizajn, ki se poda v vsak prostor. Vse stenske klimatske naprave s tehnologijo Wind-FreeTM imajo prednjo ploščo z več kot 23.000 mikroluknjicami, ki omogočajo, da se zrak tako lepo razprši po prostoru. Znotraj imajo ventilator ki s posebnim algoritmom nadzira hitrost pihanja, s sistemom Multi Air Flow pa je napravam omogočen večsmerni pretok zraka. 

4-smerna kasetna klimatska naprava Wind-FreeTM

4-smerna kaseta Wind-FreeTM usmerja zrak skozi 15.700 mikro-lukenj na plošči, medtem ko mini-4-smerna kaseta Wind-FreeTM usmerja zrak skozi 9.000 mikro-lukenj na plošči. Te mikro luknje so bistvenega pomena za ustvarjanje vrste zračnega toka, imenovanega „Mirni zrak (Still Air)“, ki prostor postopoma in opazno ohladi brez prepiha.

Večja, optimizirana rezila (84 mm 4-smerna kaseta Wind-FreeTM, 66 mm 4-smerna kaseta Wind-Free™) omogočajo širše območje hlajenja in izboljšano kroženje zraka v prostoru. Ta napredna tehnologija tudi veliko hitreje hladi prostor in ne izpusti nobenega prostora.

1-smerna kasetna klimatska naprava Wind-FreTM

Hlajenje brez vetra ™ je ena najbolj naprednih Samsungovih tehnologij. Enosmerna kaseta Wind-Free™ usmerja zrak skozi drobne luknje na plošči in razprši nežen tok zraka. Teh 13.000 mikro-lukenj je bistvenega pomena za ustvarjanje vrste zračnega toka, imenovanega „Mirni zrak (Still Air)“, ki prostor postopoma in opazno ohladi brez prepiha.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
 
Dodajte izdelke za primerjavo