samair-logo-samsung

Samsung toplotne črpalke EHS MONO z energijsko oznako A+++ zagotavljajo visoko zmogljivost in učinkovitost pri ogrevanju in hlajenju prostorov.

Značilnosti toplotne črpalke EHS MONO

Toplotna črpalka Samsung EHS MONO je opremljena z inverterskim kompresorjem, ki zagotavlja visoko zmogljivost pri nizkih temperaturah. Pri ekstremno nizkih temperaturah -10 °C ima črpalka 90-odstotno ogrevalno zmogljivost, medtem ko pri -25 °C zagotavlja zanesljivo zaščito pred zmrzovanjem. Poleg tega uporablja visoko učinkovit plin R32, ki omogoča ogrevanje vode do 65 °C, kar pomeni, da je primerna tako za talno kot tudi radiatorsko ogrevanje.

Samsung toplotne črpalke z lahko zunanjo enoto

Poleg visoke zmogljivosti in prilagodljivosti se EHS MONO ponaša tudi s kompaktno in lahko zunanjo enoto. Edinstven okvir zunanje enote je 40 odstotkov manjši, bolj kompakten in lažji od konkurenčnih izdelkov, kar olajšuje namestitev.

EHS Mono s tihim delovanjem

Toplotna črpalka EHS MONO je izjemno tiha, zahvaljujoč uporabi 4-stopenjskega tihega načina delovanja, ki omogoča zmanjšanje ravni hrupa. S funkcijo intuitivnega upravljanja lahko uporabniki enostavno nastavijo temperaturo, nadzorujejo energijo in hitro odpravijo morebitne napake.

Različne izvedbe EHS MONO toplotne črpalke

EHS MONO toplotno črpalko lahko dobite v dveh različnih izvedbah: ClimateHub in Monoblok. ClimateHub je sistem, ki vključuje zunanjo enoto in notranjo enoto z integriranim hranilnikom za pripravo tople sanitarne vode, z 200 ali 260 litri prostornine. Ta izvedba je cenovno ugodna in primerna za gospodinjstva različnih velikosti.

ClimateHub – enota z integriranim
hranilnikom tople vode

Monoblok izvedba je še ena možnost, ki omogoča enostavno namestitev. V tej izvedbi so vsi hidravlični deli v zunanji enoti, v hiši pa se nahajata le električni grelnik in nadzorni komplet. Monoblok enota je še posebej primerna za tiste, ki želijo prihraniti prostor v notranjosti hiše.

Povezava s pametnim omrežjem in napredno upravljanje

Toplotna črpalka Samsung EHS MONO je pripravljena za povezavo s pametnim omrežjem. S to funkcionalnostjo lahko izkoristite dodatne prednosti obnovljivih virov energije, saj lahko toplotno črpalko priključite na fotovoltaiko. Poleg tega omogoča napredno upravljanje, ki uporabnikom omogoča določanje priljubljenega načina delovanja, nastavitve temperature na podlagi lokacije in spremljanje porabe energije.

Dodatna oprema in napredne funkcije

Da bi uporabnikom omogočili še večjo prilagodljivost in udobje, Samsung ponuja široko paleto dodatne opreme za EHS MONO toplotne črpalke. Upravljalnik na dotik omogoča enostavno upravljanje in nadzor temperature ter funkcij energetske učinkovitosti. Zunanji sobni senzor pa zagotavlja natančno merjenje temperature v prostoru za še boljše uravnavanje ogrevanja in hlajenja.

Iščete visoko zmogljivo rešitev za ogrevanje in hlajenje

Samsung EHS MONO toplotne črpalke so odlična izbira za tiste, ki iščejo visoko zmogljivo in učinkovito rešitev za ogrevanje in hlajenje. Z inverterskim kompresorjem, visoko zmogljivostjo pri nizkih temperaturah in intuitivnim upravljanjem, ponujajo vrhunsko udobje in prihranke pri energiji. Pri izbiri toplotne črpalke se lahko zanesete na inovativnost in kakovost, ki ju ponuja Samsung.

Preberite več v brošuri EHS Mono.

 
Dodajte izdelke za primerjavo