samair-logo-samsung

Toplotne črpalke postajajo trend na področju ogrevanja in hlajenja domov ter pripravo tople sanitarne vode. Toplotne črpalke Samsung TDM nudijo vse to – ogrevanje, hlajenje in toplo sanitarno vodo in so zato odlična izbira za vaš dom.

Samsung nudi odlične rešitve na področju klimatizacije

Samsung je prvič vstopil na trg klimatskih naprav že leta 1974, ko je predstavil svojo prvo klimatsko napravo okenskega tipa WAC. Od takrat nenehno razvijajo nove rešitve za udobno bivanje na področju klimatizacije. Leta 2014 so predstavili prvo toplotno črpalko TDM, ki je revolucionarno spremenila način ogrevanja, hlajenja in oskrbe s toplo vodo.

Toplotna črpalka Samsung TDM – značilnosti

Toplotna črpalka Samsung TDM je zasnovana tako, da omogoča ogrevanje, hlajenje in proizvodnjo tople sanitarne vode s samo eno zunanjo enoto. Ta inovativna rešitev prinaša številne prednosti, kot so:

Toplotna črpalka Samsung TDM omogoča priključitev več notranjih enot na eno zunanjo enoto

Toplotna črpalka Samsung TDM je na voljo v dveh izvedbah

Toplotna črpalka Samsung TDM za ogrevanje vode

Povezljivost s sončnimi celicami

Delovanje toplotne črpalke Samsung TDM

Toplotna črpalka TDM deluje na osnovi izmenjave toplote med notranjo in zunanjo enoto. Zunanja enota izkorišča toploto iz okolice in jo prenaša v notranjo enoto, kjer se s pomočjo hladilnega sredstva R410A pretvori v uporabno toploto. Ta toplota se nato uporablja za ogrevanje prostorov, hlajenje ali proizvodnjo tople sanitarne vode.

Toplotne črpalke Samsung TDM,Toplotne črpalke Samsung,rešitev za ogrevanje

Priporočila za namestitev in uporabo

Pri namestitvi Samsung TDM toplotne črpalke je pomembno upoštevati navodila proizvajalca Samsung, zato močno priporočamo, da se za vgradnjo naprav Samsung obrnete na nas, da vas napotimo k pooblaščenemu izvajalcu. Strokovna namestitev zagotavlja optimalno delovanje naprave in dolgo življenjsko dobo. Prav tako je priporočljivo redno vzdrževanje in servisiranje naprave, kar bo podaljšalo njeno življenjsko dobo in ohranilo njeno učinkovitost.

Prednosti Samsung toplotne črpalke TDM

Samsung TDM toplotna črpalka je inovativna rešitev za ogrevanje, hlajenje in proizvodnjo tople sanitarne vode. Z eno samo zunanjo enoto omogoča udobno bivanje in energijsko učinkovito delovanje. S svojo inovativno tehnologijo lahko doseže visoko učinkovitost ogrevanja in hlajenja, kar pripomore k zmanjšanju stroškov energije in ohranjanju okolja. S svojimi številnimi prednostmi je odlična izbira za vse, ki iščete napredno tehnologijo za svoj dom. Za več informacij nam pišite na info@samair.si. Več o sistemu TDM si preberite v naši brošuri.

 
Dodajte izdelke za primerjavo