samair-logo-samsung

Iščemo vodjo prodaje za SAMSUNG klimatizacijsko opremo

Se želite pridružiti uveljavljeni, entuziastični ekipi, ki je svoj smisel našla v zagotavljanju udobja na področju ogrevanja, hlajenja in prezračevanja?

V podjetju SAMAIR, d. o. o., iščemo vodjo prodaje. Delamo po vsej Sloveniji (osredotočamo se na Ljubljano in Maribor). Trenutna situacija v času obdobja korone je še bolj pokazala, kako pomembno je udobje v domačih in poslovnih prostorih na področju prezračevanja, ogrevanja in hlajenja.

Smo zastopnik za SAMSUNG, ki je svojo prvo klimatsko napravo predstavil leta 1974, leta 2000 vodno hlajeno toplotno črpalko DVM Water, s svojim revolucionarnim napredkom na področju klimatizacije pa se SAMSUNG uveljavlja vse več v zadnjih 5-ih letih, ko je na trg prodrl s tehnologijo WindFreeTM (klime brez pihanja) in ClimateHub serijo toplotnih črpalk z integriranim bojlerjem.

NIKAKOR ne iščemo popolnega življenjepisa!

Iščemo osebo, ki se bo v naši zgodbi počutila dobro. Tako dobro, da se ne bomo pogovarjali o dobrih prodajnih rezultatih, ampak bodo le-ti odraz našega skupnega sodelovanja.

Ključne kompetence:

POSLUŠNOST

Delamo v zelo konkurenčni branži. Nudimo opremo vrhunskih proizvajalcev, ki ima toliko prednosti in se ponaša s tako dobrimi rezultati, da lahko ugodimo skorajda vsaki stranki. Pomembno je le, da strankam prisluhnemo in se osredotočimo na njihove potrebe. Na primer: kako močno klimo potrebujejo, kako velik prostor bodo ogrevali in kakšne so specifike tega prostora…

ZNANJE O KLIMATIZACIJI

Pomembno je, da imate znanje in veselje do dela z napravami na področju ogrevanja, hlajenja in prezračevanja. Da se boste radi oglasili pri stranki, pregledali in opredelili prostor (okna, velikost, izolacija…), na podlagi tega pripravili predračun, seznanili stranko o tem, katera naprava je na seznamu Eko sklada in povedali prednosti sodelovanja z ekipo SAMAIR, d.o.o.

MREŽA MONTERJEV

Pri pripravi ponudbe boste sodelovali z monterskimi podjetji, saj se je potrebno dogovoriti o vgradnji. Priporočljivo je, da poznate vsaj kakšnega monterja klimatskih naprav in toplotnih črpalk ali/in predvsem, da se odlično ujamete z našimi poslovnimi partnerji.

SODELOVANJE

Nimate izkušenj z zgoraj navedenim? V kolikor imate znanje o klimatizaciji, željo po delu na terenu in v pisarni, poznate delo z računalnikom (Excel, Word, Outlook, spletni brskalniki) vam bomo ob vstopu v tim nudili mentorstvo.

DELO V TIMU

Poslovno leto se zelo hitro obrne, tako da si želimo resnične efektive in dobrega razumevanja. Ob vsakem rojstnem dnevu se poveselimo, ne skrbite, pozabili ne bomo niti na vašega. Poskusili bomo ustreči vašim predlogom in željam, kar boste potrebovali za dosego prodajnih rezultatov. Upoštevajte, da smo že utečen tim in je včasih treba tudi nekaj potrpežljivosti z našimi že utečenimi navadami.

Našim strankam nudimo udobje pri ogrevanju, hlajenju in prezračevanju

ORGANIZACIJSKE SPOSOBNOSTI IN SAMOINICIATIVNOST

Zavedati se je potrebno, da delamo v dejavnosti, kjer je potrebno veliko potrpežljivosti, koordinacije, odgovornostI. Pomembna je doslednosti pri:

PRIJAVE NAJ VSEBUJEJO

Če se najdete v opisu, pošljite prijavo na: info@samair.si ali nas pokličite na 820 502 06 za več informacij.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

 
Dodajte izdelke za primerjavo