samair-logo-samsung

Toplotna črpalka Samsung EHS SPLIT je ena izmed najučinkovitejših toplotnih črpalk na trgu. Opremljena je z energijsko oznako A+++, kar pomeni, da zagotavlja visoko energetsko učinkovitost in nizko porabo energije. Toplotna črpalka je sestavljena iz notranje in zunanje enote, ki sta med seboj povezani z bakrenima cevema. V ceveh se nahaja hladilno sredstvo R32 ali R410A, odvisno od modela.

Izvedba ClimateHub

Notranja enota toplotne črpalke Samsung EHS SPLIT je na voljo v dveh različnih izvedbah. Prva je ClimateHub enota, ki ima vgrajen hranilnik za ogrevanje sanitarne vode. Ta enota je na voljo v velikostih 200 ali 260 litrov prostornine.

Grelnik za vodo posebej

Druga možnost je stenska enota, ki se uporablja brez ali z dodatnim hranilnikom sanitarne vode. Stenska enota je na voljo v modelih R32 velikosti 4, 6 in 9 kW ter modelih R410A velikosti 12 in 16 kW.

Za ogrevanje radiatorjev in talno ogrevanje

Model EHS SPLIT R32 se lahko uporablja za talno ogrevanje in visokotemperaturne radiatorje, saj dosega temperaturo do 65 °C. Model EHS SPLIT R410A pa se uporablja za talno ogrevanje in nizkotemperaturne radiatorje ter dosega temperaturo do 55 °C. Vsi modeli so opremljeni tudi s funkcijo hlajenja, kar omogoča udobno temperaturo v poletnih mesecih.

Prednosti toplotne črpalke Samsung EHS SPLIT

Toplotna črpalka Samsung EHS SPLIT ponuja številne prednosti, ki jih boste cenili v svojem domu. Tu je nekaj ključnih prednosti te naprave:

Energetska učinkovitost:

Samsung EHS SPLIT ima visoko energetsko učinkovitost, kar pomeni, da porabi manj energije za ogrevanje ali hlajenje vašega doma. To vodi do zmanjšanja stroškov ogrevanja in prihranka energije.

Vsestranskost:

Ta toplotna črpalka omogoča ogrevanje in hlajenje prostorov ter pripravo tople sanitarne vode. Lahko se uporablja za talno ogrevanje, radiatorje in druge ogrevalne sisteme.

Upravljanje na daljavo:

Samsung EHS SPLIT je opremljen z naprednim upravljalnikom, ki vam omogoča nadzor in upravljanje toplotne črpalke na daljavo. S pomočjo pametnega telefona lahko spreminjate nastavitve temperature, preverjate porabo energije in še več.

Tiho delovanje:

Ta naprava je zasnovana za tiho delovanje, kar vam zagotavlja mirno okolje v vašem domu in vaši okolici. Zmanjšanje ravni hrupa je doseženo s posebnimi funkcijami, ki omogočajo delovanje toplotne črpalke z minimalnim hrupom.

Okolju prijazna:

Samsung EHS SPLIT uporablja okolju prijazna hladilna sredstva, kot je R32, ki ima nizko vpliv na okolje. S tem zmanjšuje emisije toplogrednih plinov in prispeva k trajnostnemu bivanju.

Pomagamo vam izbrati najprimernejšo toplotno črpalko za vas

Pri izbiri toplotne črpalke za vaš dom je pomembno upoštevati več dejavnikov. Tukaj je nekaj ključnih vprašanj, ki vam bodo pomagala pri izbiri prave toplotne črpalke:

Več informacij o toplotni črpalki EHS Split preglejte v naši brošuri. Pišite nam za več informacij.

 
Dodajte izdelke za primerjavo