samair-logo-samsung
Novosti in nasveti
Zanimivosti, novosti, nasveti, novice..
Novosti in nasveti
Zanimivosti, novosti, navseti, novice..

Spremljajte naše novosti

Klima Za Ogrevanje in Hlajenje

Prednosti klimatske naprave WindFreeTM

Klimatske naprave Samsung omogočajo, da ustvarite prijetno temperaturo v prostoru. Na voljo je veliko različnih modelov klimatskih naprav, kar vam omogoča, da lahko izberete tisto, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

Več »
samsung_samair_stenska_toplotna

Toplotna črpalka Samsung TDM do 55 °C

Sistem Samsung TDM Plus s samo eno zunanjo enoto nudi ogrevanje, hlajenje in proizvodnjo tople sanitarne vode. Zunanja enota se direktno povezuje s klimatskimi napravami in tako omogoča popolno udobje samo z eno zunanjo enoto. Sestavljena je iz notranje in zunanje enote, ki sta med seboj povezani zbakrenima cevema, v katerih je hladilno sredstvo R410A.

Več »
Samsung_climate_hub

Toplotna črpalka Samsung EHS SPLIT do 65 °C

Toplotna črpalka Samsung SPLIT ima energijsko oznako A+++ in je ena izmed najučinkovitejših toplotnih črpalk na trgu.

Toplotna črpalka EHS SPLIT je sestavljena iz notranje in zunanje enote, ki sta med seboj povezani z bakrenima cevema, v katerih je hladilno sredstvo R32 ali R410A. Model EHS SPLIT R32 uporabljamo tako za talno ogrevanje kot tudi visokotemperaturne radiatorje, saj dosega temperaturo do 65 °C.

Več »
Climate_hub_mono

Toplotna črpalka EHS MONO do 65 °C

Toplotna črpalka Samsung MONO je ena izmed najučinkovitejših toplotnih črpalk na trgu, saj ima energijsko oznako A+++. Namenjena je tako za novogradnje kot tudi za prenove, saj zmore ogreti vodo do 65 °C.

Več »
Enosmerna_stropna

Klimatizacija Samsung

Kljub temu, da vsi ostali konkurenti dražijo toplotne črpalke, je SAMSUNG v letošnjem letu ohranil cene na istem nivoju in jih v letošnjem letu ne

Več »
 
Dodajte izdelke za primerjavo